Έναν Γολγοθά ζουν οι οδηγοί στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, καθώς ψάχνουν τους τροχονόμους με το κυάλι. Ενδεικτική είναι η αυτοψία του Βαγγέλη Γκούμα.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Λεωφόρος Κηφισίας. Οι οδηγοί των ασθενοφόρων δίνουν καθημερινά αγώνα για να περάσουν μέσα από τα μπλοκαρισμένα αυτοκίνητα και να μεταφέρουν τους ασθενείς στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ένας τροχονόμος θα τους γλίτωνε από τον αγώνα δρόμου αν βέβαια υπήρχε στα σημεία όπου υποφέρουν μαζί με άλλους οδηγούς από την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΑΞΙ

Που να τον βρουν όμως από τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε στα σημεία όπου στήνονται καθημερινά παράνομες πιάτσες ταξί εμποδίζοντας την κυκλοφορία.

Ο χρόνος στο ρολόι έτρεχε, η παράνομη πιάτσα των ταξί παρέμενε και τα λεωφορεία έκαναν μανούβρες για να περάσουν. Όμως και το απόγευμα η εικόνα δεν άλλαξε…

Στις 6 παρά 25 δηλαδή επτά ώρες αργότερα, εμφανίστηκαν αστυνομικοί οι οποίοι αφαίρεσαν τις πινακίδες των ταξί που παρανομούσαν.

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

Ας δούμε τώρα πόση ώρα κάναμε για να φτάσουμε από το ύψος του ΚΑΤ στην παράνομη πιάτσα.  

Δεν προλάβαμε να κάνουμε παρά λίγα μέτρα με το αυτοκίνητο μας και μπλοκαριστήκαμε πάλι από την κίνηση.

Σε κανένα σημείο του δρόμου δε βρήκαμε τροχονόμο ούτε καν στα σημεία όπου καθημερινά υπάρχει μεγάλη κίνηση με αποτέλεσμα να χρειαστεί σχεδόν μισή ώρα για να φτάσουμε στη Φιλοθέη.

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ

Η ταλαιπωρία μας συνεχίστηκε  μέχρι που φτάσαμε στο ύψος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR