Γαλάτσι: Καρέ – καρέ η επίθεση κουκουλοφόρων σε 28χρονο!

Δείτε το βίντεο

Θύμα άγριας επίθεσης από αγνώστους έπεσε την προηγούμενη εβδομάδα ένας 28χρονος οπαδός. Τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον μαχαίρωσαν μέσα σε ταχυφαγείο. Το περιστατικό καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Οι επτά δράστες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και κράνη επιτίθενται στον 28χρονο ο οποίος βρίσκεται μέσα σε ταχυφαγείο στο Γαλάτσι. Η κάμερα του καταστήματος καταγράφει λεπτό προς λεπτό την άγρια επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους την περασμένη εβδομάδα.

Ο νεαρός κρατάει ένα σκαμπό και προσπαθεί να αμυνθεί. Οι κουκουλοφόροι χωρίς έλεος τον στριμώχνουν σε μια γωνία, μπροστά από το ταμείο του καταστήματος και τον χτυπούν με σκαμπό αλλά και με τα κράνη. Ο ένας μάλιστα τον μαχαιρώνει στην πλάτη.

Ένας πελάτης στην προσπάθεια του να γλιτώσει από τη μανία των δραστών, ανεβαίνει επάνω στον πάγκο. Όλοι παρακολουθούν σαστισμένοι την ομάδα των αγνώστων να χτυπούν χωρίς σταματημό τον 28χρονο οπαδό. Κάποια στιγμή ένας άντρας επεμβαίνει για να σώσει το νεαρό από τα χέρια των δραστών.

Οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές και στο αυτοκίνητο του θύματος, που ήταν σταθμευμένο έξω από το ταχυφαγείο και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Ο 28χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Οι λόγοι της επίθεσης ήταν οπαδικοί.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top