ΘΡΗΝΟΣ στο Βόλο για το θάνατο του Γρηγόρη Μαντά

Ξεψύχησε πάνω στο τιμόνι

ΘΡΗΝΟΣ στο Βόλο για το θάνατο του Γρηγόρη Μαντά

Βαρύ πένθος έχει καλύψει το Βόλο μετά τον ξαφνικό θάνατο του 54χρονου Γρηγόρη Μαντά, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη σε τροχαίο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρισκόταν στο δρόμο Αγριάς – Βόλου, όταν ξαφνικά το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε από το δρόμο και καρφώθηκε σε τοίχο.

Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα Ταχυδρόμος, ο 54χρονος έπαθε έμφραγμα την ώρα που οδηγούσε και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Ο Γρηγόρης Μαντάς ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, καθώς και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Σε ψήφισμα μάλιστα του επιμελητηρίου αναφέρεται:

«Στο Βόλο και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, συνήλθε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού, μετά το θλιβερό άγγελμα θανάτου του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΝΤΑ και αφού άκουσε τον Πρόεδρο αυτού, ο οποίος εξήρε τις αρετές του μεταστάντος και τις προσφερθείσες υπηρεσίες του προς τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας αποφάσισε να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Επιμελητήριο. Σύσσωμο το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία. Να κατατεθεί στη μνήμη του στεφάνι και χρηματικό ποσό στο Ίδρυμα ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top