Η Τζιά «μάγεψε» την βασίλισσα του Μαρόκου!Το θερινό ανάκτορο αξίας 3,8 εκ. ευρώ που αγόρασε στο νησί

Απέκτησε τον δικό της επίγειο παράδεισο που σφύζει απο πολυτέλεια και χλιδή-ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Τζιά «μάγεψε» την βασίλισσα του Μαρόκου

Κάτοικος… Τζιάς πολιτογραφείται πλέον τα καλοκαίρια η βασίλισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα, η οποία αγόρασε θερινό ανάκτορο στο νησί αξίας… 3,8 εκατομμυρίων ευρώ!

Όπως διαβάζουμε στο «Πρώτο Θέμα», η κοκκινομάλλα και άκρως εντυπωσιακή βασίλισσα του Μαρόκου, αγαπά πολύ την χώρα μας, και έτσι αποφάσισε να κάνει μια επένδυση, έχοντας κάνει χρόνια έρευνα στις κρυμμένες ομορφιές του τόπου μας.

Τελικά, την μάγεψε η Τζια, όπου αγόρασε μια υπεροπολυτελή βίλα για να στεγάζει τα καλοκαίρια την βασιλική οικογένεια του Μαρόκου.

Η ονειρεμένη κατοικία μοναδικής αρχιτεκτονικής, βρίσκεται στην περιοχή Κούνδουρος (την οποία λατρεύει το διεθνές jet set) και έχει φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Η πολυτέλεια της ζαλίζει, καθώς διαθέτει 7 κρεβατοκάμαρες (4 εκ των οποίων master), 9 μπάνια και πισίνα σχεδόν ολυμπιακών διαστάσεων.

Όλα τα εξωτερικά χωρίσματα είναι πετρόκτιστα, ενώ πέτρα έχει χρησιμοποιηθεί για τα τζάκια, τα μπάρμπεκιου, τις βεράντες και το εκκλησάκι.

Παράλληλα, υπάρχει ένα υπόσκαφο spa μεταξύ σαλονιών και υπογείου γκαράζ.

Σκαμμένα στο βράχο, υπάρχουν δωμάτια για χαλάρως και μασάζ, ενώ ο χώρος διαθέτει και τελευταίου τύπου σάουνα.

Η θέα στο Αιγαίο είναι εκπληκτική, ενώ το φυσικό τοπίο συνδυάζεται άψογα με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ανέσεις.

Η υπερπολυτελής βίλα, σχεδιάστηκε και χτίστηκε από τον Χρήστο Βλάχο, και δέχεται κάποιες μικρές μετατροπές για να φιλοξενήσει την βασιλική οικογένεια με τα 2 της παιδιά, καθώς τοποθετούνται ισχυρά συστήματα ασφαλείας αλλά και ειδικά φυλάκια με σεκιούριτι σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ-ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΗ… ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΗ!

Η ζωή της συζύγου του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ΄ θυμίζει παραμύθι. Γεννήθηκε σε μεσοαστική οικογένεια ενώ το πατρικό της όνομα ήταν Σάλμα Μπενάνι. Σε ηλικία 3 ετών έχασε την μαμά της. Η οικογένεια της, στάθηκε δίπλα της και την μεγάλωσε με πολλή αγάπη. Φοίτησε σε ιδιωτικά σχολεία και σπούδασε μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και αναλυτής προγραμμάτων.

Έμαθε ξένες γλώσσες, ενώ στα 21 της συνάντησε τον βασιλιά του Μαρόκου, με αποτέλεσμα η ζωή της να αλλάξει για πάντα.

Τα κόκκινα μαλλιά της, η ευφυϊα και τον ταμπεραμέντο της, τον κάνουν να την ερωτευτεί κεραυνοβόλα.

Παράλληλα, η Λάλα Σάλμα είναι γυναίκα-σύμβολο για τον λαό της, καθώς την λατρεύουν.

Είναι η πρώτη φορά που δίνεται βασιλικός τίτλος σε κοινό θνητό και μάλιστα γυναίκα. Έτσι από Σάλμα Μπενάνι,ονομάστηκε πριγκίπισσα Λάλα.

Εκτός από την φιλανθρωπία, η άλλη της μεγάλη αγάπη είναι η πολυτέλεια.

Η Λάλα Σάλμα αποτελεί την καλύτερη πελάτισσα των οίκων υψηλής ραπτικής του Παρισιού. Διαθέτει συλλογή από πανάκριβα ρούχα, παππούτσια και κοσμήματα, ενώ τα βρετανικά Harrods κάθε φορά που παραλαμβάνουν καινούργιο haute couture κομμάτι, την ενημερώνουν.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top