Το θρυλικό ΠΡΙΝ και το παρηκμασμένο ΜΕΤΑ-Πώς είναι σήμερα η βίλα του Γαβαλά στη Μύκονο (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού που κάποτε έζησε ένδοξες εποχές

Απομεινάρι ενός λαμπρού και ένδοξου παρελθόντος είναι η βίλα  του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο, για να θυμίζει τα μυθικά πάρτι που διοργανώνονταν κάποτε στο εσωτερικό της, σημείο αναφοράς στο «Νησί των Ανέμων» (και όχι μόνο).

Για πολλές δεκαετίες, το κατώφλι της βίλας είχαν περάσει πολλοί stars της εγχώριας showbiz, όπως η Βάνα Μπάρμπα, ο Μιχάλης Ασλάνης,η Νατάσα Λιακουνάκου, η Χριστίνα, Παππά, ο Μάκης Τσέλιος, ο Στράτος Τζώρτζογλου,ο Αλέκος Συσσοβίτης,ο Πέτρος Κωστόπουλος,η Τζένη Μπαλατσινού,η Μπέττυ Μαγγίρα,η Αννίτα Ναθαναήλ και πολλοί ακόμα celebrities.

Ωστόσο όλα αυτά ανήκουν πλέον στο μακρινό παρελθόν. Όπως θα δείτε και στο video με τα ακυκλοφόρητα πλάνα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Mykonos Live TV», ΤΙΠΟΤΑ σήμερα δεν θυμίζει την παλιά αίγλη της βίλας του Γαβαλά, ενός σπιτιού του οποίου το εσωτερικό ελάχιστοι είχαν δει, με εξαίρεση το επιτελείο της γαλλικής «Vogue», η οποία το φωτογράφισε σχολιάζοντας ότι είναι ένα από τα πιο καλόγουστα και ατμοσφαιρικά σπίτια της Μεσογείου.

ΤΟ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟ «ΜΕΤΑ»-ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΙΛΑ

Σήμερα, το σπίτι αυτό είναι άδειο και εγκαταλελειμμένο. Η βίλα ρημάζει όντας εξαιρετικά δύσκολο να πουληθεί. Ακαθαρσίες παντού, άδεια και βρώμικη πισίνα, σπασμένες πόρτες και δοκάρια, φθαρμένοι τοίχοι και πατώματα αλλά και μια κατεστραμμένη αιώρα συνθέτουν την εικόνα της εγκατάλειψης και της παρακμής.

Μετά τα οικονομικά του προβλήματα, την φυλακή και τα χρέη του προς το Δημόσιο, ο Λάκης Γαβαλάς δεν επέστρεψε ούτε στην βίλα ούτε στο νησί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top