Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του «τρισεκατομμυριούχου» Α. Σώρρα

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Ισχυρίζεται ότι είναι κάτοχος τρισεκατομμυρίων δολαρίων και δηλώνει έτοιμος να πληρώσει όλα τα χρέη της Ελλάδας. Προς το παρόν πάντως, κρύβεται από τις διωκτικές αρχές που τον ψάχνουν για να του περάσουν χειροπέδες. Ο λόγος για τον πρόεδρο του κόμματος Ελλήνων Συνέλευσις, Αρτέμη Σώρρα που έδινε διαταγές ακόμα και σε πρωθυπουργούς.

Οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 8 ετών χωρίς αναστολή. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν ήταν παρών στο δικαστήριο και πλέον καταζητείται. Με την ίδια ποινή καταδικάστηκε και η σύζυγός του Βάια Ρουγκλίου.

Η κατηγορία σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του είναι υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος και αφορά καταγγελία τόσο του πρώην συνεταίρου του Γρηγόρη Δόση όσο και του κουμπάρου του Φώτη Λεπίδα.

Ο φερόμενος ως εθνικός σωτήρας, καταδικάστηκε ότι έφαγε από το συνέταιρο του 100.000 ευρώ και από τον κουμπάρο του 50 χιλιάδες ευρώ. Με αρκετή δόση χιούμορ, ο μηνυτής που οδήγησε τον Σώρρα στη φυλακή ζητά συγγνώμη...

«Σήμερα είναι η μέρα που νιώθω λίγο άσχημα γιατί διέκοψα την πορεία της Ελλάδας προς τη Σωτηρία και ο σωτήρας θα εκτίσει ποινή πλέον...»

Ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας  είχε δώσει στον Αρτέμη Σώρρα να πουλήσει ενα πολυτελές αυτοκίνητο και ακούστε τι έκανε...

«Πήρε το αυτοκίνητο, το πούλησε κράτησε τα χρήματα, πήρε νέα εξουσιοδότηση, το ξαναπούλησε, κράτησε τα χρήματα και μετά πήρε και τρίτη εξουσιοδότηση, το ξαναπούλησε. Έκανε μια καλή μπάζα γύρω στα 140.000 ευρώ απ ότι ξέρω».

Κι έτσι ο Σώρρας θα καταλήξει στη φυλακή για μερικές χιλιάδες ευρώ. Ο άνθρωπος που υποσχόταν να πληρώσει τα χρέη όλων των Ελλήνων στην εφορία, να δώσει 20.000 ευρώ σε όποιον τον ψηφίσει για να βγει πρωθυπουργός, να κάνει επενδύσεις δισεκατομμυρίων σε δήμους.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση ο Αρτέμης Σώρρας θα στερηθεί και τα πολιτικά του δικαιώματα για πέντε χρόνια, άρα αποχαιρετά την κάθοδο σε εκλογές.

Μέχρι αυτή την ώρα πάντως είναι άφαντος ο τρισεκατομμυριούχος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top