Ενδείξεις εγκληματικής οργάνωσης αναζητά η δικαιοσύνη

Η βιομηχανία των εξώδικων Σώρρα

Πάνω από 6.000 εξώδικα που ζητούν συμψηφισμό με το περίφημο ομόλογο Σώρρα στις εφορίες και πάνω από 1000 στους ασφαλιστικούς οργανισμούς και τη ΔΕΗ έχουν αποστείλει φορολογούμενοι.

Μεταξύ αυτών βρίσκονται φουκαράδες που δεν έχουν στο ήλιο μοίρα αλλά και μεγαλοεπιχειρηματίες που απλώς παίζουν τη γάτα με το ποντίκι με τις αρχές.

Χαρακτηριστικά εξώδικα τέτοιου τύπου έχουν στείλει:

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΣΩΡΡΑ

-Γνωστός προμηθευτής ΜΜΕ σε τράπεζα

-ναυτιλιακή που χρωστά 19,5 εκατομμύρια

-αλυσίδα οπτικών ειδών που χρωστά 2,5 εκατομμύρια

αλυσίδα εστίασης που χρωστά 1 εκατομμύριο

Ανάμεσα στον κόσμο που θα χάσει τα το σπίτι του, υπάρχουν και κάποιοι που είναι πιο έξυπνοι. Χρησιμοποιούν το τέχνασμα για να καθυστερήσουν τις διαδικασίες. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που χρησιμοποιούν τον Σώρρα» λέει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Mignatiou.com Ελευθέριος Ρήνος.

Τα μέλη των Ελλήνων συνέλευσις εκμεταλλευόμενοι την αγωνία του κόσμου ότι θα χάσει τα σπίτια του έφτασαν μέχρι σε ειρηνοδικεία, ανάμεσα σε όσους εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς.

«Τους εντέλουμε και τους εξουσιοδοτούμε υποδεικνύοντας πολύ συγκεκριμένους λογαριασμούς που κάθε πολίτης έχει μερίδιο... εξωδίκως καταθέτει μια εντολή πληρωμής» ανέφερε ένας οπαδός του Αρτέμη Σώρρα.

Για το φαινόμενο Σώρρα άλλωστε διενεργείται προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία η οποία θα διαπιστώσει σύντομα αν προκύπτουν ενδείξεις πως πρόκειται για δράση εγκληματικής οργάνωσης.  

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top