«Πυρηνάρχης» της «Χρυσής Αυγής» ο αγανακτισμένος γονιός από το Πέραμα που έφαγε άκυρο από την Τατιάνα!

Είναι μέλος της Κεντρικής της Επιτροπής και ονομάζεται Σωτήρης Δεβελέκος

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε το site jailgoldendawn, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το όνομα του «αγανακτισμένου» γονέα, που το μεσημέρι της Τρίτης βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για να υπερασπιστεί το ΝΤΟΥ των Χρυσαυγιτών και του Λαγού στο Α΄Δημοτικό Σχολείο Περάματος, με σκοπό οι γονείς και οι δάσκαλοι του σχολείου να μην δεχτούν τα προσφυγόπουλα.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, o αγανακτισμένος γονέας έφαγε… «άκυρο» από την Τατιάνα που του είπε στον αέρα «άντε γειά» μόλις κατάλαβε πού το πάει.

Μια μέρα μετά από αυτό το περιστατικό, το site jailgoldendawn που ειδικεύεται στο να αναγνωρίζει τέτοιου είδους πράξεις, αποκάλυψε πως το όνομα του «αγανακτισμένου γονέα» δεν είναι «Κώστας Δημακάκης» όπως ο ίδιος είπε στον αέρα, αλλά Σωτήρης Δεβελέκος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής και πυρηνάρχης Πειραιά.

«Ομολογούμε ότι μετά από ατελείωτες ώρες ξοδέματος στην δικογραφία της Χρυσής Αυγής δεν μας χρειάστηκαν ούτε δέκα δευτερόλεπτα για να αναγνωρίσουμε τη φωνή του Σωτήρη Δεβελέκου» αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω site, το οποίο παραθέτει και ηχητικά αποσπάσματα από παρόμοιες τηλεφωνικές παρεμβάσεις του Δεβελέκου σε άλλες εκπομπές και σε συνομιλίες με μέλη της Χρυσής Αυγής.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε τον Δεβελεκο να κάνει τον απλό ακροατή στον Αποστόλη της Ελληνοφρενειας

Εδώ να κάνει “κουμάντα” με Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη για το αν θα πάει στην ΓΑΔΑ να αναγνωρίσει τον Ρουπακιά μια μέρα μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Εδώ η τηλεφωνική ομιλία του με τον Λαγό μετά την επίθεση στο ΠΑΜΕ

Και εδώ ο Δεβελέκος τα λέει με τον Λαγό για τα τεκταινόμενα στην οργάνωση

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top