Παριζιάνοι Άγιοι Βασίληδες - Γέμισαν τους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας

Μία τούρτα για τον Πάπα

Περίπου 4000 δρομείς ντύθηκαν Αγιοβασίληδες κι έτρεξαν για καλό σκοπό σε προάστιο της γαλλικής πρωτεύουσας.

"Το κάναμε με χαρά γιατί είναι για καλό σκοπό."

Επτά φιλανθρωπικές οργανώσεις πήραν μέρος στη διοργάνωση του αγώνα. Νέοι, γέροι και παιδιά έτρεξαν στους δρόμους του Ισσί λε Μουλινό αψηφώντας την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο αλλά και τις διαμαρτυρίες των κίτρινων γιλέκων.

Παρά τις ανησυχίες για την ασφάλεια, υπάρχουν ανθρωπιστικοί λόγοι για τη διοργάνωση αυτού του αγώνα.

Πλημμύρισε Αγιοβασίληδες και η Πριστίνα

Αγιοβασίληδες πλημμύρισαν και τους δρόμους της Πρίστινα στο Κοσσυφοπέδιο. 

Είναι ένας ανθρωπιστικός μίνι-μαραθώνιος...Είναι η τρίτη φορά και θα βοηθήσουμε 500 οικογένειες που έχουν ανάγκη. Θα έχουμε περίπου χίλιους Αγιοβασίληδες και κάθε χρόνο αυτή η διοργάνωση μαζεύει όλο και περισσότερους... 

Μία τούρτα γενεθλίων για τον Πάπα

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Πάπας Φραγκίσκος κλείνει τα 82 του χρόνια. Τι καλύτερο λοιπόν από μια τούρτα στα χρώματα του Βατικανού, που του έκαναν δώρο έκπληξη τα παιδάκια νοσοκομείου. Εκείνος δέχτηκε με χαρά το δώρο κι έσβησε το κεράκι που είχαν τοποθετήσει πάνω στην τούρτα.

Για την κατανόηση της πραγματικότητας  της ζωής ,πρέπει να χαμηλώσεις το "εγώ" σου, όπως σκύβουμε για να φιλήσουμε ένα παιδί...    

Η παιδιατρική κλινική του Βατικανού λειτουργεί με εθελοντές και βοηθά περίπου 400 παιδιά ,τα περισσότερα από τα οποία είναι από οικογένειες μεταναστών. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top