Τα κατάφερε!Σκυλίτσα έτρεξε 125 χλμ. στην έρημο πλάι σε έναν μαραθωνοδρόμο

Την συμπάθησε και θέλει να την υιοθετήσει

Στον υπερμαραθώνιο των 250 χιλιομέτρων της Κίνας τον περασμένο Ιούνιο ο δρομέας Dion Leonard είχε μαζί του μια απρόσμενη παρέα. Αρχικά, ο Leonard είχε παρατηρήσει το αδέσποτο σκυλάκι στο χώρο όπου διέμεναν οι αθλητές

Όταν ξεκίνησε ο αγώνας όμως, εκείνο άρχισε να τρέχει παρέα μαζί τους διανύοντας μάλιστα τις τέσσερις από τις έξι διαδρομές του αγώνα (περίπου 125 χι��ιόμετρα) στην έρημο Γκόμπι, μέσα σε υψηλές θερμοκρασίες.

Μάλιστα, ο Leonard που έδωσε το όνομα της ερήμου στη σκυλίτσα (σ.σ. δηλαδή Γκόμπι) άρχισε να δένεται περισσότερο από τους άλλους αθλητές μαζί της, όταν σε ένα σημείο της διαδρομής τη βοήθησε να περάσει ένα ποτάμι που ήταν πολύ μεγάλο για εκείνη.

Μάλιστα, ο δρομέας ξεκίνησε μέσω διαδικτύου μία εκστρατεία προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μεταφορά της Γκόμπι στη Σκωτία, ενώ το ποσό που θα περισσέψει, θα χορηγηθεί σε σωματείο προστασίας σκύλων.

Αφού μείνει σε τετράμηνη καραντίνα και κάνει τα απαραίτητα εμβόλια, η Γκόμπι θα ταξιδέψει για το νέο της σπίτι τα Χριστούγεννα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top