ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Κινέζος με τεράστιους όγκους στο λαιμό από το πολύ αλκοόλ

Αυτό το θέαμα δεν το έχουμε ξαναδεί

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Κινέζος με τεράστιους όγκους στο λαιμό από το πολύ αλκοόλ
Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες του Χόνγκ Σου, ενός κινέζου εθισμένου στο αλκοόλ! Ο εικονιζόμενος, κατανάλωνε 2 λίτρα αλκοόλ την ημέρα, μ’ αποτέλεσμα να ενεργοποιήσει μια σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχουν μόνο 400 άτομα στον κόσμο.
γησχγσ.jpg

Η δυσκολία στο φαγητό, τον ύπνο και στην αναπνοή ή��αν μια μόνο από τις συνέπειες της συνεχούς κατανάλωσης δυο λίτρων αλκοολούχων ποτών την ημέρα για τριάντα συναπτά έτη!

Ο Χόνγκ Σου, διαγνώστηκε με τη σπάνια ασθένεια Μάντελουνγκ, κατά την οποία αναπτύσσονται τεράστιοι λιπώδεις όγκοι, σε διάφορα σημεία του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των χεριών και του λαιμού. Η ασθένεια αυτή του «χάρισε» το παρατσούκλι «ο άντρας με τον αλογίσιο λαιμό».

νηδνχφγν.jpg

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου μια δεκαετία, όταν ο Χονγκ παρατήρησε αλλαγές στο σώμα του, με διάφορα σημεία να πρήζονται όλο και περισσότερο.

Με τον καιρό τα λιπώματα, αντικατέστησαν το λαιμό του 53χρονου, κάνοντας τη ζωή του όλο και πιο δύσκολη, καθώς η εικόνα του, τον έκανε να αποτραβηχτεί στο σπίτι του και να υποκύψει στην κατάθλιψη.

Πρόσφατα ο Χονγκ, αποφάσισε να κάνει κάτι για να ξεφορτωθεί τον «αλογίσιο λαιμό» του και μετά από μερικά χειρουργεία, η κατάστασή του έχει αρχίσει να βελτιώνεται. Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top