ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: Έμεινε άφραγκος επειδή ήθελε να φοράει κάθε μέρα καινούργια εσώρουχα!

Η αρχή του κακού έγινε μετά από έναν χωρισμό

 ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: Έμεινε άφραγκος επειδή ήθελε να φοράει κάθε μέρα καινούργια εσώρουχα!

Έχουμε ακούσει να χάνουν χρήματα στον τζόγο, στο χρηματιστήριο ή ακόμα και όταν κάποιοι άνθρωποι είναι εθισμένοι σε κάποιες ουσίες.

Στην περίπτωση όμως του Κερτ Άλμοντ τα πράγματα διαφοροποιούνται. Πρόκειται για έναν 26χρονο από το Μπρίστολ, ο οποίος έφαγε όλα του τα χρήματα στα εσώρουχα.

KERT1.jpg

Ο νεαρός άνδρας μετά από έναν χωρισμό απέκτησε μια περίεργη συνήθεια. Ήθελε σε καθημερινή βάση να φορά καινούργια εσώρουχα.

«Όταν μέναμε μαζί με το σύντροφό μου, είχαμε φτάσει στο σημείο να φοράμε για τρεις μέρες τα ίδια εσώρουχα κι αυτό ήταν αηδιαστικό», δήλωσε ο Κερτ, εξηγώντας πως έγινε η αρχή του κακού.

KERT2.jpg

Όταν το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους, τότε ο Κέρτ άρχισε να ξοδεύει τουλάχιστον 56 ευρώ την εβδομάδα σε επώνυμα μποξεράκια, τα οποία φορούσε μία φορά και μετά τα πετούσε.

Αυτή η συνήθεια έγινε λατρεία και «έτρωγε» όλες του τις οικονομίες του στα εσώρουχα.

KERT3.jpg
Γρήγορα όμως τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή και όταν κατάλα��ε ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο άρχισε να μην τα πετάει, αλλά να τα πλένει και να τα ξαναφοράει.

«Ένιωσα πραγματικά περίεργα. Δεν μπορείς να νικήσεις την αίσθηση που σου χαρίζει ένα νέο μποξεράκι. Αυτά που πλένω, τα νιώθω φορεμένο και πιο άγρια. Τελικά, σιγά σιγά πρυτάνευσε η λογική κι είπα στον εαυτό μου ότι μόνο εγώ έχω φορέσει αυτά τα μποξεράκια κι είμαι υγιής, οπότε όλα καλά».

Σήμερα πια αν και δεν αγοράζει μανιωδώς καινούρια εσώρουχα, δεν παύει που και που να κάνει ένα νέο μποξεράκι στον εαυτό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top