«Δως μου το χέρι να σου πω τη μοίρα σου»… κι αν δεν σ’αρέσει κάνε πλαστική παλάμης!

Νέα μόδα έρχεται να "αλλάξει τη μοίρα" σας!

​Αν θέλετε να αλλάξετε τη μοίρα σας… όχι μην πάρετε τη ζωή στα χέρια σας! Απλά κάντε μια πλαστική επέμβαση στις παλάμες των χεριών σας και ορίστε… η μοίρα σας θ' αλλάξει!

Αυτή είναι η νέα μόδα που έρχεται από την Ιαπωνία, χώρα που λατρεύει τη χειρομαντεία από παλαιοτάτων χρόνων.

Η χειρομαντεία είθισται να ερμηνεύει τις γραμμές των χεριών ως γραμμή που προβλέπει τη ζωή, τους γάμους, τον έρωτα και την καριέρα. Αν λοιπόν, κάποια πρόβλεψη από αυτές δεν σας κάνει… όχι δεν αποφεύγετε τους χειρομάντες, ούτε εναλλακτικά πάτε να σας πουν τον καφέ για να προβλέψουν τα μελλούμενα… αλλά κάνετε μια πλαστική στην παλάμη και το μέλλον σας αλλάζει επί του πρακτέος αφού κάνετε τις γραμμές στο μήκος που θέλετε εσείς!

Από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι και φέτος το Μάιο έχουν διενεργηθεί 37 πλαστικές επεμβάσεις σε παλάμες σε μια κλινική στην Ιαπωνία, σύμφωνα με την «The Daily Beast».

Η κλινική Shonan Beauty Clinic που έκανε μάλιστα την συγκεκριμένη επέμβαση σταμάτησε να τη διαφημίζει… εξαιτίας της τεράστιας ζήτησης!

Πάντως για την ιστορία, η επέμβαση γίνεται με νυστέρι και μπορούν να γίνουν αλλαγές σε 5 έως και 10 γραμμές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top