Χριστούγεννα με λιτότητα... στολίστε δέντρο με χαρτιά υγείας!

Εντυπωσιακά έργα σε τοίχους από ρολά χαρτιού!

Δύο βασικές χρήσεις έχει το ρολό χαρτί υγείας απ' όσο θυμόμαστε...! Η μία αφορά στην άκρως ιδιωτική του και η άλλη σε ότι έχει να κάνει με φάρσες στο σχολείο!

toilet-paper-art-sakir-gokcebag-3.jpg

Ωστόσο, υπάρχει ένας Τούρκος καλλιτέχνης, ο Sakir Gökcebag, ο οποίος "είδε" κάτι άλλο στα χαρτιά υγείας! Έγιναν το βασικό υλικό, λοιπόν, για να δημιουργήσει εντυπωσιακά σχέδια στους τοίχους!

toilet-paper-art-sakir-gokcebag-1.jpg
Τα -παραδόξως- κομψά καλλιτεχνήματα κατασκευάστηκαν από εκατοντάδες ρολά χαρτιού τουαλέτας, τα οποία κρέμονται από τα τείχη, δημιουργώντας όμορφα σχέδια.

toilet-paper-art-sakir-gokcebag-2.jpg
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Sakir χρησιμοποιεί ασυνήθιστα μέσα τέχνης. Στο παρελθόν, έχει χρησιμοποιήσει κι άλλα αντικείμενα, όπως ρολόγια, σκούπες, ομπρέλες κ.ά.

toilet-paper-art-sakir-gokcebag-7.jpg

Ο καλλιτέχνης δημιουργεί συνδυάζοντας το στοιχείο της έκπληξης και αυτό της απλότητας. Ανάμεσα στα έργα του είναι το σχέδιο που παραπέμπει σε χριστουγεννιάτικο δέντρο... αν σας ενδιαφέρει να στολίσετε με "λιτότητα" το σπίτι σας φέτος τα Χριστούγεννα!

toilet-paper-art-sakir-gokcebag-4.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top