1
/
5

Πόση ώρα θέλουν τα κάρβουνα για να είναι έτοιμα;
10-20 λεπτά
20-30 λεπτά
2
/
5

Σε τι θερμοκρασία πρέπει να είναι το κρέας πριν το
ψήσιμο;
ψήσιμο;
Σε θερμοκρασία δωματίου
Δεν παίζει ρόλο
3
/
5

Η θερμοκρασία ψησίματος δεν πρέπει να ξεπερνά
τους...
τους...
150 βαθμούς Κελσίου
180 βαθμούς Κελσίου
4
/
5

Πότε αλατίζουμε το κρέας
Πριν το ψήσιμο
Λίγο πριν το βγάλουμε από τη φωτιά
Μετά το ψήσιμο
5
/
5

Η μαρινάδα περιλαμβάνει 3 συστατικά: Λάδι, όξινο
συστατικό και αρωματικά συστατικά.
συστατικό και αρωματικά συστατικά.
Λάθος
Σωστό
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ