«Κάποια στιγμή θα σταματήσουμε να κάνουμε τηλεόραση»

Πώς χαρακτηρίζουν την εκπομπή τους ο Φώτης και η Μαρία;

«Κάποια στιγμή θα σταματήσουμε να κάνουμε τηλεόραση»

Μετά από 13 χρόνια κοινής τηλεοπτικής πορείας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν μεταξύ τους την απόλυτη χημεία.

Το δίδυμο χαρακτήρισε την εκπομπή του ως μια τρελή μορφή ψυχοθεραπείας, ενώ απάντησε σε ερώτηση για το εάν στην αρχή της σεζόν οι δυο τους θα δέχονταν να μετακινηθούν «απέναντι» από την Ελένη Μενεγάκη: «Τόσα χρόνια είμαστε απέναντι από τα Μυστικά της Εδέμ και από την Ζωή της Άλλης. Δεν είπαμε ποτέ «βάλε μας εκεί και όχι αλλού». Ανταγωνισμός υπάρχει παντού. Όπου και να πας, έχεις έναν αντίπαλο».

Πώς βλέπουν την τηλεόραση σήμερα; «Τα μίντια είναι σε μεγάλο σημείο επαναπροσδιορισμού. Η τηλεόραση και τα έντυπα ψάχνονται πάρα πολύ και εξαιτίας της κρίσης και εξαιτίας της εξέλιξης. Η τηλεόραση θα έχει θέμα από το ίντερνετ. Τώρα έχει θέμα από την κρίση», απάντησε η Μαρία, ενώ ο Φώτης αναφέρθηκε στην τηλεόραση του εξωτερικού. «Πρέπει να βλέπουμε τι γίνεται και εκτός. Η τηλεόραση έξω δεν είναι στην κατάσταση που βρίσκεται η ελληνική τηλεόραση».

Ο Φώτης και η Μαρία παραχώρησαν συνέντευξη στο TV Ζάπινγκ και μίλησαν και για το ενδεχόμενο να λήξει η επαγγελματική τους σχέση: Μαρία: «Φυσικά. Κάποια στιγμή θα σταματήσουμε να κάνουμε τηλεόραση».

Φώτης: «Ναι. Εμείς ήμασταν τυχεροί γιατί από την στιγμή που βγήκαμε στην τηλεόραση, το 1998, μαζί δεν έχουμε σταματήσει ούτε μια σεζόν».

Κάνουν μια σατιρική εκπομπή. Αλήθεια, η ίδια η Μαρία, με τί γελάει;«Με τις σαχλαμάρες και με το έξυπνο χιούμορ».


Ο Φώτης: «Με το παράλογο των πραγμάτων. Όταν συνειδητοποιώ πως αυτό που ζω ή βλέπω ξεπερνά το κανονικό».

Τέλος ως προς το πώς βιώνουν την κρίση είπαν: Φώτης: «Ζούμε μια κατάσταση που δεν μπορεί να μην σε αγγίξει και να σε κάνει να αλλάξεις αρκετά».

Μαρία: «Και να σου περισσεύουν δεν τα ξοδεύεις. Εχεις δεν έχεις, μαζεύεσαι.».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top