Ο γάμος της Σεχραζάτ

Πλάνα από το γάμο τους για πρώτη φορά!

Ο γάμος της Σεχραζάτ

Μπορεί στο σίριαλ να πέταξε το νυφικό της απογοητευμένη από τη σκευωρία εις βάρος του αγαπημένου της Ονούρ, στην πραγματικότητα όμως η Σεχραζάτ, ή Μπεργκιουζάρ Κορέλ ό[πως ονομάζεται στην πραγματικότητα, στάθηκε νύφη στο πλευρό του Χαλίτ Ερτζένκ με δόξα και τιμή στις 8 Αυγούστου του 2009.

Αν και στο σίριαλ, που έκλεψε τις καρδιές των Ελλήνων αφού πρώτα κατέκτησε το τουρκικό κοινό, η ζωή του διάσημου ζευγαριού περνά από 40 κύματα, στον πραγματικό γάμο ο δημοφιλής ηθοποιός και η όμορφη μελαχρινή ηθοποιός -που βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της- έλαμπαν από χαρά και ευτυχία.

Το διάσημο ζευγάρι δεν είχε επιτρέψει σε τηλεοπτικά συνεργεία της γειτονικής χώρας να καταγράψουν την τελετή ωστόσο Τούρκοι παπαράτσι κατάφεραν να πάρουν πλάνα από το γάμο που σας παρουσιάζει σήμερα για πρώτη φορά το Star.

Η γαμήλια εκδήλωση του διάσημου ζευγαριού –στην οποία παραβρέθηκαν οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της σειράς «Χίλιες και μία νύχτες»- τα είχε όλα.Χλιδή, λάμψη, ακόμη και βεγγαλικά στον ουρανό της Κωνσταντινούπολης!

Δείτε τις φωτογραφίες από το γάμο του Ονούρ και της Σεχραζάτ στο βίντεο που ακολουθεί από το ρεπορτάζ του Star…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top