Τσαλίκης:«Με τον Νίκο δεν δέσαμε»

Αποκλειστικές δηλώσεις για το παρασκήνιο της αποχώρησης του

Τσαλίκης:«Με τον Νίκο δεν δέσαμε»

Μετά τις κόντρες και τις σπόντες στην τελευταία εκπομπή για την φετινή σεζόν του «Δέστε τους», ο Γιώργος Τσαλίκης, που δεν θα είναι του χρόνου στο «παρεάκι» μίλησε αποκλειστικά στο STAR και έριξε και άλλο λάδι στην φωτιά

«Δεν ξέρω τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους δεν συνεχίζουμε την συνεργασία με τον Alpha για το συγκεκριμένο project. Εγώ σαν Γιώργος το σκεφτόμουνα εδώ και αρκετούς μήνες κατά πόσο θα μπορούσα να συνεχίσω με την ίδια σύνθεση, το ίδιο περιεχόμενο, την ίδια ψυχολογία», είπε υπονοώντας –για ακόμα μια φορά- ότι αυτός και ο Νίκος Μουτσινάς… από μακριά και αγαπημένοι (καλά το δεύτερο μην το πάρετε και τις μετρητοίς)!!!

«Είμαστε δύο άνθρωποι με έντονες προσωπικότητες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλές οι σχέσεις μας», δήλωσε αρχικά, αλλά μετά αποφάσισε (επιτέλους) να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του και παραδέχτηκε «Ναι, δεν δέσαμε με τον Νίκο». Έλααα, δεν το κατάλαβε κανείς.

Ο Νίκος Μουτσινάς, πάντως, δεν έχει πει κουβέντα μέχρι στιγμής για το όλο μπάχαλο που προκλήθηκε. Πάντως, μια με την Ζαρίφη, μια με τον Τσαλίκη, στο τέλος δεν θα μιλάει με κανέναν εκ των πρώην συνεργατών του!

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top