Ταβανόπροκες Μουτσινά-Τσαλίκη στο τελευταίο «Δέστε τους»

Σκληρή κόντρα Ηλιάκη-Αιγινίτη πίσω από τις κάμερες

Ταβανόπροκες Μουτσινά-Τσαλίκη στο τελευταίο «Δέστε τους»

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σήμερα στο «Δέστε τους». Τελευταία μέρα της εκπομπής αλλά και τελευταία εκπομπή για Τσαλίκη –Αιγινίτη μιας και από του χρόνου δεν θα τους βλέπουμε, αφού η παρέα αλλάζει σύνθεση.


Τόσο ο Γιώργος Τσαλίκης όσο και η Δήμητρα Αιγινίτη, δεν παρέλειψαν ο καθένας βέβαια με τον δικό του τρόπο, να αφήσουν τα καρφιάτους για το «κόψιμο» τους, εκεί που..πρέπει. Ο Γιώργος Τσαλίκης πέ��αξε την σπόντα του στον Νίκο Μουτσινά, επιβεβαιώνοντας αυτό που είπαμε χθες στο star.gr, ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν τον ήθελε και ότι επηρεάζει πολύ τη Ρούλα Κορομηλά.


Αφού ευχαρίστησε τους πάντες μέσα από τη στήλη του, Ο Γιώργος Τσαλίκης άρχισε τον αποχαιρετιστήριο μονόλογο του. Με την μουσική υπόκρουση του «Μωρό μου Βye Bye», τόνισε πως για πάντα τίποτα δεν κρατάει και είπε χαρακτηριστικά: «Τελευταία μέρα γι΄ αυτή την παρέα. Έδεσε? δεν έδεσε; Μάλλον δεν έδεσε γιατί αν έδενε θα συνεχιζόταν και του χρόνου.» Πάντως ,φρόντισε να τονίσει πως εκείνος δεν έχει πρόβλημα να συναντιέται με τα παιδιά για καφέ, ποτό και βόλτες. Τι ήθελε και το είπε? Ξίνισε το πρόσωπο του ο Νίκος Μουτσινάς και ανταπάντησε: «Δέσαμε δεν δέσαμε, να βρισκόμαστε όποτε θες αρκεί να μην βρισκόμαστε 4-7». Ο Γιώργος Τσαλίκης γέλασε αλλά κύριος όπως πάντα δεν απάντησε. Αντίθετα, ευχαρίστησε την Ρούλα Κορομηλά και είπε πως ό,τι και να γίνει τα παιδιά θα τα σκέφτεται και θα τα βλέπει.


Όμως, τα καρφιά δεν σταμάτησαν εδώ. Δεν πρόλαβε να περάσει λίγη ώρα και άλλη μια «αδικημένη» πέταξε τη σπόντα της αλλά αυτή τη φορά έμμεσα και μέσω αντιπροσώπου. Ο αντιπρόσωπος δεν ήταν άλλος από τον Αντώνη Σρόιτερ που έστειλε ανθοδέσμη στην μέλλουσα σύζυγο του Δήμητρα Αιγινίτη, ζητώντας της να διαβάσει το μήνυμα που περιείχε ζωντανά στον αέρα: «Ήσουν υπέροχη φέτος. Θα είμαι πάντα δίπλα σου. Δεν χάνεις εσύ αλλά αυτοί που σε άφησαν να φύγεις» , επιβεβαιώνοντας γι αυτούς που ξέρουν τα ενδότερα στον Alpha ότι η Aιγινίτη δεν άρεσε κυρίως στη Ρούλα Κορομηλά. Είναι ενδεικτικό, ότι κλείνοντας η Δήμητρα Αιγινίτη είπε με νόημα: «Ευχαριστώ τη Ρούλα Κορομηλά. Ξέρει αυτή.»

Και να ήταν μόνο αυτό; Με το που τελείωσε η εκπομπή η «παρέα» έλυσε τις διαφορές της στα παρασκήνια και συγκεκριμένα στα..καμαρίνια. Σύμφωνα με πληροφορίες Μαρία Ηλιάκη και Δήμητρα Αιγινίτη πήγαν να ξεβαφτούν και μόνο που δε πιάστηκαν μαλλί με μαλλί! Η Ηλιάκη μπορεί όταν έφτασε η ανθοδέσμη στο πλατό να χαμογελούσε και να το έπαιζε άνετη, αλλά με το που συνάντησε την Αιγινίτη ιδιωτικά, δεν άντεξε και της είπε: « Ντροπή σου γι΄αυτό που έκανες! Δεν έπρεπε να διαβάσεις το σημείωμα στον αέρα. Εγώ θα ντρεπόμουν στη θέση σου!» . Η Αιγινίτη απάντησε αποσβολωμένη: « Μα εγώ ρώτησα τρεις φορές πριν το διαβάσω και όλοι μου λέγατε να το κάνω!».Αλλά η Ηλιάκη απτόητη συνέχισε: « Όχι, ντροπή σου. Σου αξίζει που δεν θα είσαι του χρόνου στην εκπομπή!». Η σύζυγος Σρόιτερ όμως αποφάσισε να κρατήσει την ανωτερότητα της και απάντησε στην Ηλιάκη: «Αυτό είναι το επίπεδο σου». Πάλι καλά δηλαδή που δεν θα είναι μαζί και του χρόνου οι δυο τους γιατί στο τέλος δεν θα άντεχαν. Θα πιάνονταν μαλλί με μαλλί (και) στον αέρα!

Δείτε το βίντεο με τα καρφιά.

Πρώτη ανάρτηση: 2/7/2010 19.20

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top