Προσοχή προσοχή: ΚΑΙ η Ελένη αγανάκτισε!!!

Τι είπε για την κρίση, το Κολωνάκι και τον... Παπαθεμελή;

Προσοχή προσοχή: ΚΑΙ η Ελένη αγανάκτισε!!!

Όσοι νομίζατε ότι η Ελένη δεν έχει καταλάβει πως διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης, πλανάστε πλάνην οικτρά. Ναι λοιπόν. ΚΑΙ η Ελένη αγανάκτησε. Μπορεί βέβαια να άργησε λίγο, αλλά το κήρυγμά της για την οικονομική κρίση το «έριξε» το μεσημέρι τ��ς Τετάρτης (16/11). Αφορμή στάθηκε η δήλωση του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου ότι πλέον δεν υπάρχουν τα νυχτερινά μαγαζιά που υπήρχαν παλιότερα, ούτε και πολλά εστιατόρια που να μπορεί κάποιος να βγει για φαγητό. Τι ήταν να το πεί… Η παρουσιάστρια… θυμήθηκε ότι έχουμε... κρίση:

«Παιδιά, ναι, έχει δίκιο. Που λέτε πέρασα από την πλατεία Κολωνακίου και όλα τα κεντρικά μαγαζιά ήταν άδεια!!! Ούτε αυτά τα κεντρικά μαγαζιά που υπήρχαν παλιότερα με τα προστατευτικά καλύμματα γύρω γύρω δεν υπάρχουν πλέον. Δεν υπάρχει τίποτα. Το μόνο που είδα ήταν ΕΝΑ μαγαζί με ΕΝΑ τραπέζι με μεγάλους κυρίους με άσπρα μαλλιά να βλέπουν έναν αγώνα. Είχαν μια μεγάλη τηλεόραση και έβλεπαν μπάλα», είπε η Ελένη με γουρλωμένο μάτι. Μιλάμε για ΤΗΝ έκπληξη στο βλέμμα της.

Η βασίλισσα συνέχισε: «Δεν υπήρχε ψυχή ζώσα λέμε. Ήταν τα πάντα ΑΔΕΙΑ!!! Θυμάμαι κάποτε που ήταν ένας υπουργός, όταν ήμουν 20 χρονών περίπου, που ήθελε να κλείνουν τα μαγαζιά στις δύο η ώρα την νύχτα και όταν περνούσε κανένας… ύποπτος, εάν ήμασταν μέσα, κάναμε ησυχία για να μην μας ακούσουν. Τότε έγινε επανάσταση. Τώρα ψυχή, ερημιά!!!Δεν περπατάει κανείς 11 η ώρα το βράδυ...υπήρχε βέβαια τρομερή αστυνόμευση, αλλά αυτό που είδα δεν είχε καμία σχέση με το σκηνικό που θυμόμουν παλιότερα σε μια πρωτεύουσα που κανείς δεν κοιμόταν ποτέ...»

Το πιο σωστό όμως από όλα η παρουσιάστρια μας το είπε στο τέλος: «Εγώ δεν πάω από εκεί και όταν έτυχε να περάσω, νόμιζα ότι άλλαξα χώρα. Αναρωτήθηκα λοιπόν: Είμαι εγώ στην Αθήνα και το ζω αυτό;»

Και παρά το ότι η εκπομπή τελείωνε και έπρεπε να κλείσει, η Ελένη συνέχισε μέχρι να ολοκληρώσει την ανάλυση για την οικονομική κρίση. Καλά τα λές Ελένη μας. Αφού δεν κατεβαίνεις στο κέντρο, πώς να δεις την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μαγαζιά; Όταν ψωνίζει κανείς κάθε εβδομάδα μόνο από την Κηφισιά και φωτογραφίζεται με 150 σακούλες μόνο από τα βόρεια προάστια, πώς να έχει πλήρη επίγνωση για κάποια πράγματα;

Ποτέ δεν είναι αργά είναι η απάντηση στο θέμα μας...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top