Στο «σφυρί» το σπίτι πασίγνωστου παρουσιαστή

Πότε βγαίνει σε πλειστηριασμό η κατοικία του

Στο «σφυρί» το σπίτι πασίγνωστου παρουσιαστή

Μετά από δύο εξαιρετικά δύσκολα χρόνια με δικαστικές διαμάχες, αγωγές και πολλά προσωπικά προβλήματα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έρχεται αντιμέτωπος με μία ακόμη μεγάλη δοκιμασία: Στις 7 Δεκεμβρίου βγαίνει σε πλειστηριασμό το σπίτι του στην Κηφισιά.

Οπως μετέδωσε η Πρωινή Μελέτη, ο πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας χρέους, ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ του Ανδρέα Μικρούτσικου. Πρόκειται για οφειλές που τον «κυνηγούν» μετά από α��ωγή που είχε γίνει εις βάρος του όταν εκείνος παρουσίαζε ακόμη τηλεοπτικές εκπομπές. Οι Αρχές έκριναν ότι ο χρόνος που είχε ο παρουσιαστής για να συγκεντρώσει το ποσόν τελείωσε και το χρέος πρέπει να εξοφληθεί. Το σπίτι που έχει στα βόρεια προάστια δεν θα του ανήκει πλέον.

Αρχικά, οι αιτήσεις που υπέβαλλε ο παρουσιαστής για αναβολή του πλειστηριασμού έγιναν δεκτές. Όπως όλα δείχνουν, όμως, το Δικαστήριο συμφωνούσε να αναβληθεί ο πλειστηριασμός, μόνον εφόσον ο Ανδρέας μάζευε τα χρήματα. Από την στιγμή που αυτό δεν κατέστη εφικτό, ο πλειστηριασμός θα γίνει.

«Το τελευταίο διάστημα δεν έχει βρεθεί ούτε ένας να μου ανακοινώσει κάτι καλό να χαρώ», είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό στο Star ο παρουσιαστής, σε μια από τις σπάνιες φορές που απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ταλαιπωρήθηκε και αμφισβητήθηκε όσο λίγα τηλεοπτικά πρόσωπα. Εδώ και δύο χρόνια απουσιάζει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Απομονωμένος, πότε στην Κηφισιά και πότε στο εξοχικό του στην Μήλο, δεν μιλάει με κανέναν, ούτε απαντάει στα τηλέφωνα. Μόνη του διέξοδος είναι η μουσική. Μοναδικό στήριγμά του ο γιος του Στέργιος, ο οποίος δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του πατέρα του. Ο Ανδρέας αποτραβήχτηκε από όλους, ακόμη και από την πρώην σύζυγό του Δήμητρα Ρουμπέση, η οποία έκανε νέα αρχή στην ζωή της, αφού είναι ήδη με έναν άλλο άνθρωπο και έχει αποκτήσει και παιδί.

Πρωτοπόρος στα ριάλιτι, «έχτισε» ολόκληρες ζώνες, έδωσε ευκαιρίες σε πολλούς ανθρώπους, ενώ συζητήθηκε όσο λίγοι. Τώρα, τίποτα δεν θυμίζει το παρελθόν και τις στιγμές δόξας που έζησε. Και ενώ τότε η ζωή ήταν τόσο γενναιόδωρη μαζί του, τώρα του δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top