Βασίλης Λιάτσος: «Γιατί έφυγα από την εκπομπή της Ναταλίας»

Τί δήλωσε για τον ρόλο του στην εκπομπή;

Βασίλης Λιάτσος: «Γιατί έφυγα από την εκπομπή της Ναταλίας»

Για τους λόγους που αποχώρησε λίγο μετά την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μίλησε ο Βασίλης Λιάτσος: «Οι λόγοι ήταν καθαρά προσωπικοί. Δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες και αυτό είναι κάτι που δεν κάνω ποτέ στην ζωή μου. Είχα κάποιες διαφωνίες με τους ανθρώπους της εκπομπής – με εκείνους που ήταν εκτός κάμερας – και αφορούσαν την συνεργασία μας. Αυτές οι διαφωνίες αφορούσαν και εμένα αλλά και την υπόλοιπη ομάδα μας. Φυσικά ήταν πολύ έντονες και μάλιστα υπήρχαν από πέρυσι», δήλωσε, τονίζοντας ότι ήδη μετρούσε δύο χρόνια στο επιτελείο της εκπομπής. Τότε γιατί δεν έφυγε στο τέλος της πρώτης χρονιάς;

«Γιατί πραγματικά πίστευα μέσα μου πως μπορούσαν να εξομαλυνθούν, πως θα ήταν εύκολο να ξεπεραστούν οριστικά και να δουλέψουμε μέσα σε ένα πολύ όμορφο και αρμονικό κλίμα, όπως ήθελα, Τελικά αυτό δεν έγινε. Αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε και φέτος με επίσης πολύ έντονους ρυθμούς, οπότε αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησα από την εκπομπή».

Ο δημοσιογράφος μιλά για την σχέση του με την Ναταλία Γερμανού, την οποία χαρακτηρίζει άψογη, ενώ αποκαλύπτει ποιος ήταν ο ρόλος του στο Μες στην Καλή Χαρά. «Δεν μπορώ να πώ και να ορίσω εγώ το ρόλο που θα έχει κάποιος στην εκπομπή. Υπάρχουν υπεύθυνοι άνθρωποι που οργανώνουν και σχεδιάζουν τις εκπομπές και μην ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή έχει διάρκεια τεσσάρων ωρών. Ωστόσο, δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι ο ρόλος μου ήταν αρκετά περιορισμένος».

Τί του είπε τέλος ο πατέρας του Αιμίλιος Λιάτσος για την απόφασή του αυτή; «Όταν το συζητήσαμε, μου είπε να κάνω αυτό που αισθάνομαι, αυτό που νιώθω πως θα είναι καλό για μένα. Αυτό είναι το κλειδ��: Να πράττουμε ό,τι μας λέει η ψυχή μας και η καρδιά μας. Ο πατέρας μου στηρίζει ακράδαντα την κάθε μου απόφαση γιατί πάνω από όλα με εμπιστεύεται πολύ».

Πηγή: People

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top