Παρά τρίχα καυγάς στο πρωινό του ΑΝΤ1

Γιατί εκνευρίστηκε ο Χ. Φερεντίνος;

Παρά τρίχα καυγάς στο πρωινό του ΑΝΤ1

Για τον Dancing on Ice μιλούσαν στο πρωινό του ΑΝΤ1 ώσπου ο Παύλος Σταματόπουλος είπε ότι οι κριτές έχουν πει ότι θα δίνουν περισσότερο σημασία στο συναίσθημα που βγάζουν οι συμμετέχοντες και όχι τόσο στην τεχνική.

Κι εκεί είναι που είπε ο Χρήστος Φερεντίνος να πει κάτι… έξυπνο για να συμμετάσχει κι αυτός στην κουβεντούλα lifestyle του τραπεζιού.

«Εδώ θέλαμε το Γιάννη Λάτσιο στην επιτροπή για το συναίσθημα. Γιατί είναι ειδικός στο συναίσθημα. Εγώ τον θυμάμαι, πάντα με το συναίσθημα μπορούσε να εμβαθύνει», είπε ο παρουσιαστής και πριν προλάβει να ολοκληρώσει πετάχτηκε η Κατερίνα Ζαρίφη και τον διέκοψε.

Αλλά ο Φερεντίνος φαίνεται να πειράχτηκε γιατί με ύφος της είπε:

«Μιλάω Κατερίνα. Μιλάω, μιλάω, να ολοκληρώσω Κατερίνα μου», της είπε και έσπασε λίγο την παγομάρα του προσώπου του με ένα δήθεν χαμογελάκι ότι κάνει πλάκα και καλά.

Και η Κατερίνα όμως δεν το άφησε έτσι, διότι και αυτή μεταξύ αστείου και σοβαρού του λέει το αμίμητο: «Χωρίς ουσία Χρήστο μου»!!!!

Τι να κάνει και η έρμη η Σίσσυ που βρέθηκε στη μέση, είπε να χαλαρώσει λίγο την ατμόσφαιρα:

«Και η Μελίνα μιλούσε θέλω να σας θυμίσω, αλλά….», είπε για τη ρεπόρτερ της εκπομπής που έλε το ρεπορτάζ από τα backstage του show και δεν πρόλαβε να αρθρώσει λέξη.

Πάντως αν κρίνουμε από τα σημερινά, ναι, στο πρωινό μου είναι μια… ωραία «παρέα», που όσο πάει γίνεται και… ωραιότερη!!!

Δείτε τον… καυγά του Φερεντίνου με τη Ζαρίφη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top