Ναταλία Γερμανού: «Κακώς χώρισαν Παπουτσάκη-Τζιόβας»

Προξενήτρα η παρουσιάστρια-Θέλει να τους τα ξαναβρεί!

Ναταλία Γερμανού: «Κακώς χώρισαν Παπουτσάκη-Τζιόβας»
Διακαναλικό θέμα έγινε ο χωρισμός της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Ορέστη Τζιόβα. Τι το΄θελαν κι εκείνοι να χωρίσουν; την στεναχώρησαν τη Ναταλία Γερμανού, που από τον αέρα του «Μες την Καλή Χαρά», δεν άντεξε να μην το σχολιάσει.

«Αισθάνομαι ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας, κακώς χώρισαν. Θέλω να τους τα ξαναβρώ», ήταν το πρώτο της σχόλιο.

Για ποιο λόγο τώρα έχει αυτή την άποψη; επειδή όπως λέει «όσες φορές τους έχω δει σε συνεντεύξεις τους, είναι και οι δυο τόσο λυπημένοι και στεναχωρημένοι. Τόσο τους έχει καταβάλλει αυτός ο χωρισμός, που αισθάνομαι ότι χωρίσανε επειδή κάτι συνέβη. Είτε μια παρεξήγηση, είτε επειδή τσακώθηκαν».

Ξεκαθάρισε βέβαια πως «δεν ξέρω (τι συνέβη), δεν έχω ιδέα, και κακώς ανακατεύομαι στα ξένα προσωπικά κι εκεί που δεν με σπέρνουνε, αλλά αισθάνομαι ότι όταν κάτι υπάρχει, μια μεγάλη αγάπη, ένα παραθυράκι ακόμα, σε δυο ανθρώπους που αγαπιούνται πραγματικά, πρέπει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ε ρε παιδιά.. δώστε την».

Ολόκληρη διατριβή έχει κάνει σας λέμε πάνω στον εν λόγω χωρισμό, αφού στο τέλος κατέληξε πως η φλόγα του έρωτα τους δεν έχει σβήσει ακόμα:

«Διαπιστώνω και στους δυο ότι υπάρχει μια πολύ θλίψη έντονη στα πρόσωπα τους και ίσως αυτό δείχνει πως δεν έχει τελειώσει αυτό το πράγμα εντελώς μέσα τους».

Κάντε κλικ και δείτε το σχετικό απόσπασμα από το "Μες την Καλή Χαρά"...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top