«Παραθυράκι» για εγκυ��οσύνη άφησε η Ελένη Μενεγάκη!

«Δεν έχω τελειώσει ακόμα...»

«Παραθυράκι» για εγκυμοσύνη άφησε η Ελένη Μενεγάκη!

Άκουσες Ματέο μου τι λένε τα πουλάκια; Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να γίνει τέταρτη φορά μαμά η Ελένη Μενεγάκη, που μέσα από την εκπομπή της δήλωσε ορθά - κοφτά «δεν έχω τελειώσει ακόμα»!


Αφορμή για το «παραθυράκι» εγκυμοσύνης στάθηκε ο... μακιγιέρ. «Τελευταία φορά που με έβαψες ήταν σε μια φωτογράφηση, όταν ήμουν έγκυος», είπε η παρουσιάστρια. «Ναι, στην μικρή», συμφώνησε εκείνος και η Ελένη έσπευσε να τον ενημερώσει πως έκανε και πιο μικρή μετά, καθότι τότε ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί.


«Τρία παιδιά και είσαι σε αυτή την κατάσταση; Μπράβο! Τελείωσες και γρήγορα», της είπε ο μακιγιέρ και η Ελένη... του απάντησε δεόντως.


«Τι τελείωσα; Δεν τελείωσα!», του είπε κατηγορηματικά, μόνο που μετά κατάλαβε τι είπε για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη και άρχισε τα χαζογελάκια!


Πώς να τα μπαλώσει η έρμη; «Δεν ξέρω τι εννοείς τελείωσα, αλλά γενικώς δεν έχω τελειώσει! Δεν ξέρω γιατί μιλάς, εγώ μιλάω για τα πάντα. Είμαι στην πιο δημιουργική μου φάση», κατέληξε το Λενιώ.


Κοίτα να δεις που θα κάνει και τέταρτο η παρουσιάστρια και δεν θα το πιστεύουμε! Αλλά τι να κάνει κι αυτή; Πρέπει να γίνει μπαμπάς και ο Μαθιός βλέπεις...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top