Πανικός στο Twitter με την πρόταση γάμου στο «Dancing on Ice»!

Δείτε πώς την σχολίασαν οι celebrities

Πανικός στο Twitter με την πρόταση γάμου στο «Dancing on Ice»!
Πανικός έγινε χθες το βράδυ στο Twitter! Mετά την ξαφνική και απρόσμενη πρόταση γάμου του χορευτή Αλεξέι στην Μαριάννα Καλλέργη, το δίκτυο πήρε φωτιά από σχόλια!

Η Ναταλία Γερμανού έγραψε στο Twitter της: «Α να χαθώ. Έχασα την αυθόρμητη πρόταση του Αλεξέι στην Μαριάννα, την αυθόρμητη έκπληξη της, όλα. Είμαι να σκάσω. Romantic! Αν έφευγε ο Χειμωνέτος; θα έκανε σ΄αυτόν πρόταση; Αστειεύομαι…»
«Ωραίος!!!!» πόσταρε μέσω του Twitter της η Ρούλα Κορομηλά, ενώ δήλωσε όλο νόημα: «επιτυχία είναι να βλέπεις να συνεχίζεται ή να επαναλαμβάνεται κάτι που έκανες πριν από άλλους συναδέλφους… αυτό νομίζω!!!» (υποθέτουμε πως αναφερόταν στην πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή προ ετών μέσω της εκπομπής της).
Ο Κώστας Καραφώτης από την άλλη, τουίταρε: «Πρόταση γάμου χωρίς απάντηση… τι καταλαβαίνεις!!!»

Τα σχόλια της για την πρόταση γάμου έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που το έζησε live το όλο σκηνικό: «ο έρωτας έσπασε τον πάγο σήμερα! Μετά απ΄αυτό, πάω για ύπνο».
Ενθουσιασμένη και η Αθηναϊς Νέγκα που πόσταρε: «Έχασα την πρόταση γάμου στο Dancing on Ice. Μόνο ένα γλυκό, αθώο, ξένο παιδί θα μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα στην ελληνική τηλεόραση! Μπράβο! Ν΄ αγιάσει το ρώσικο στοματάκι του! Ωραία αντρική φάση, ωραία αντρική εξήγηση!»

Τέλος, η Δέσποινα Καμπούρη σχολίασε: «Γιατί έχω την αίσθηση ότι δεν πολυχάρηκε; Απάντησε “yes I do;”»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top