Τρίτη μέρα στον αέρα και... άρχισαν τα όργανα στο «Πρωινό mou»!

Λιάγκας σε Σκορδά: Είσαι ψωνάρα

Τρίτη μέρα στον αέρα και... άρχισαν τα όργανα στο «Πρωινό mou»!

Τρίτη μέρα στον «αέρα» και βγήκαν τα μαχαίρια στον «Πρωινό mou» μεταξύ Λιάγκα και Σκορδά! Αφορμή στάθηκε η σημερινή συνέντευξη και φωτογράφιση της Φαίης Σκορδά σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η Φαίη ήθελε να παίξει την συνέντευξή ΤΗΣ στην εκπομπή ΤΗΣ! Έλα, όμως, που ο Λιάγκας το θεώρησε αυτό παράλογο.

«Παιδιά κοιτάξτε να δείτε η ψωναρά», είπε ο Γιώργος και συνέχισε ρίχνοντας λάδι στην φωτιά: «Εγώ δεν τα ξέρω τα θέματα αυτά, αλλά εγώ στην εκπομπή ΜΟΥ δεν θα έπαιζα ποτέ συνέντευξή ΜΟΥ και φωτογράφισή ΜΟΥ». Το είπε τόσο υποθετικά, σαν να μην έχει καταλάβει ότι έχει δική του εκπομπή…

«Τι υπονοείς ότι είπα εγώ να παίξουμε την φωτογράφιση μου;», ρωτάει η Φαίη που της είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

«Εσύ συνεννοείσαι με τον αρχισυντάκτη για τα θέματα», είπε ο Λιάγκας γελώντας, για να ηρεμήσει λίγο την Φαίη, που είχε γίνει έξαλλη.

«Καλά πλάκα κάνεις τώρα», είπε η Φαίη και εκείνη την ώρα η δημοσιογράφος, στην οποία είχε αναθέσει να πει το θέμα, πήρε τον λόγο και... την είπε στον Λιάγκα «Γιώργο μου, ψωνάρα – ξεψωνάρα έκανε εξώφυλλο. Εσύ ούτε εξώφυλλο, ούτε οπισθόφυλλο έχεις δει ακόμα. Εμένα μου είπε ο αρχισυντάκτης μου να το πω το θέμα και δεν ξέρω γιατί κάποιοι είχαν κρύψει το περιοδικό όταν ήρθα»!!!

Ήταν που δεν θα έμπαινε ο ανταγωνισμός ανάμεσα τους και θα επικρατούσε… «μια ωραία ατμόσφαιρα»!

Πάντως, με αφορμή αυτά η Φαίη βρήκε τρόπο να μιλήσει για την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι έγκυος. Και αφού πέτυχε αυτό που ήθελε, (και για να μην σκοτωθεί με τον Γιώργο) έστρεψε τα πυρά της στην δημοσιογράφο.... «Εσύ τώρα γιατί έπαιξες αυτό το θέμα; Θα μπορούσες να παίξεις όλα τα άλλα»!!!, της λέει –δήθεν ότι δεν ήξερε.

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top