Λαζάρου: Η Ευγενία μας έμαθε τηλεόραση

Τi είπε για την Μανωλίδου ο γνωστός chef

Λαζάρου: Η Ευγενία μας έμαθε τηλεόραση

Το Master chef έριξε αυλαία, ο Άκης νίκησε, η Ευγενία δάκρυσε αλλά δεν κατέρρευσε όπως αναφώνησε λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής και εκείνοι που βγήκαν κερδισμένοι μάλλον ήταν οι κριτές. Συμπαθείς έγιναν στον κόσμο, προτάσεις για το master chef junior έχουν, τα μαγαζιά τους πάνε καλά και κέρδισαν και την τηλεοπτική εμπειρία.

Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην εκπομπή Πολύ μπλα μπλα για όλα και για την Ευγενία Μανωλίδου. «Είναι εξαιρετική φίλη. Δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα μαζί της. Ίσα ίσα που μας βοήθησε και μας έμαθε τι σημαίνει τηλεόραση. Είναι ένας γλυκός άνθρωπος».

Ο γνωστός chef ρωτήθηκε και για την αντίδραση της παρουσιάστρια�� στο τέλος της εκπομπής, όπου εμφανίστηκε πολύ συγκινημένη. «Το χαρακτήρα της έβγαλε η Ευγενία», είπε γλυκά.

Ο Λευτέρης Λαζάρου διέψευσε επίσης, τις φήμες ότι οι κριτές ζήτησαν περισσότερα χρήματα από την παραγωγή για να συμμετάσχουν στο επόμενο κόνσεπτ,ενώ αποκάλυψε οτι έχει πάρει στο μαγαζί του δυο από τους διαγωνιζόμενους της εκπομπής. Τον Γιάννη και την Δέσποινα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top