Πόσα χρήματα θα παίρνουν στην ΕΡΤ Κατρίτση - Στάη

Διαβάστε τι λέει η επίσημη ανακοίνωση

Την συνεργασία της με την δημοσιογράφο Έλλη Στάη και την συνέχεια προβολής της εκπομπής της Ε. Κατρίτση ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΡΤ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του κρατικού καναλιού η Έλλη Στάη προσελήφθη ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων (ΠΕΘ), Υπεύθυνη Διοίκησης Έργου, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός έτους και αντικείμενο την οργάνωση, προετοιμασία, συντονισμό, εποπτεία και παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι μηνιαίες αποδοχές της κ. Στάη ανέρχονται στα 4.000 ευρώ, ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται και υπερωρίες!

Επίσης, ο σταθμός ανακοίνωσε την έγκριση παραγωγής 16 επεισοδίων της εκπομπής «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση. Το κόστος ανέρχεται στα 10.814 ευρώ χωρίς τον ΦΠΑ!

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ακόμα την αγορά νέων τηλεοπτικών προγραμμάτων, ενώ έμεινε στο «αέρα» το θέμα των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου για επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top