Elif: Η Κιγιμέτ προσπαθεί να σκοτώσει τη Μελέκ - Δείτε το νέο επεισόδιο

Μη χάσετε τις εξελίξεις της τουρκικής σειράς

Δείτε πώς τελείωσε το προηγούμενο επεισόδιο της Elif (1089)

Η Μελέκ βγαίνει από την εντατική και μεταφέρεται σε απλό δωμάτιο για να αναρρώσει. Η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί είναι πολύ ισχυρή. Η Κιγιμέτ μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Μελέκ φορώντας στολή νοσοκόμας και πιέζει ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της με όλη της τη δύναμη. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να τη σκοτώσει. Η Μελέκ προσπαθεί να παλέψει, αλλά είναι πολύ αδύναμη για να τη σταματήσει. Η Κιγιμέτ πιστεύει πως την έχει σκοτώσει και φεύγει.

Δείτε το νέο επεισόδιο της Elif (1090)

Όταν μπαίνει η κανονική νοσοκόμα για να ελέγξει τη Μελέκ, καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Ο σφυγμός της Μελέκ είναι αδύναμος αλλά με κάποιο τρόπο είναι ακόμα ζωντανή. Η Kιγιμέτ επιστρέφει στο σπίτι ικανοποιημένη αφού νομίζει ότι η Μελέκ είναι νεκρή. Λυπάται ακόμη και την Ελίφ αφού δεν θα μπορέσει να ξαναδεί τη μητέρα της.

Η Φικρέτ Οβάλι επισκέπτεται τη Μελέκ στο νοσοκομείο. Η Μελέκ αρχίζει να νιώθει λίγο καλύτερα. Της λέει πώς τραυματίστηκε από τη Φιντάν ενώ κάποιος προσπάθησε να τη σκοτώσει το πρωί. Η Φικρέτ τρομοκρατείται και ανακρίνει τον γιατρό της. Όμως ο γιατρός αρνείται μια τέτοια πιθανότητα και διαβεβαιώνει τη Φικρέτ ότι όλα είναι φυσιολογικά. Όμως η Φικρέτ δεν πιστεύει τίποτα από όσα λέει. Είναι αποφασισμένη να πάρει τις καταγραφές της κάμερας και να αποδείξει τον κακό άνθρωπο που το έκανε αυτό στη Μελέκ…

Δείτε όλα τα νέα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top