Χα��ζηβασιλειου: «Με ενοχλούν οι ψευδείς καταμηνύσεις»

«Είναι συκοφαντική δυσφήμηση στα όρια του ποινικού»

Χατζηβασιλειου: «Με ενοχλούν οι ψευδείς καταμηνύσεις»
Σε όσους της ασκούν κατά καιρούς αρνητική κριτική απάντησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο», σχολίασε την αλλαγή μέρας και ώρας της εκπομπής της, αλλά και την παλαιότερη δήλωση της που είχε προκαλέσει σάλο, ότι «όποιος δεν βλέπει το “Πάμε Πακέτο” είναι γαιδούρι».

Για την αλλαγή μέρας και ώρας της εκπομπής της:

«Μετράμε την τέταρτη αλλαγή και περιμένουμε να δούμε πόσες θα είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μετά απ’ αυτά που είδα μπορώ να προδικάσω ότι δεν θα υπάρξει άλλη;».

Άποψη της είναι ότι οι συνεχόμενες αλλαγές δεν είναι καλές «για τους τηλεθεατές που τους χαλάνε μια συνήθεια. Ο άλλος θέλει να δει αυτό που περιμένει, που το ξέρει χρόνια, που έχει ένα ραντεβού. Όταν του χαλάς το ραντεβού, τη συνήθεια, το δεδομένο, ενοχλείται. Αυτό είναι που με στεναχωρεί μόνο. Προφανώς έχουν ενοχληθεί οι τηλεθεατές».

Για τις αρνητικές κριτικές:

« Δεν με ενοχλούν καθόλου. Ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψη του για κάτι, και δεν μπορούμε εκ των πραγμάτων ν αρέσουμε σε όλους. Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει η εκπομπή όπως την κάνω, σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει η εκπομπή από μόνη της σαν ύφος, σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει ο τρόπος που μιλάω, που βάφομαι, που ντύνομαι, τα πάντα! Το σέβομαι. Θα ήταν ουτοπία να αρέσουμε σε όλους. Αυτό που δεν ανέχομαι, είναι οι ψευδείς καταμηνύσεις. Το να λέει κάποιος ότι είπες κάτι που δεν έχεις ποτέ πει. Αυτό δεν είναι κριτική, είναι κακία».

Για τη δήλωση που είχε προκαλέσει σάλο:

«Δεν έχει ειπωθεί ποτέ από μένα ότι όποιος δεν βλέπει το “Πάμε Πακέτο” είναι γαϊδούρι. Εγώ μιλούσα αποκλειστικά για τον εαυτό μου. Είχε συζητηθεί πολύ και αδίκως. Συνήθως τα προσπερνάω, αλλά σε αυτό πήρα θέση γιατί ήταν συκοφαντική δυσφήμηση στα όρια του ποινικού αδικήματος».

Δείτε τι είπε στην εκπομπή «Super Star»...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top