«Είπα στον Λάτσιο ότι θα γίνει συνάδελφος με αυτούς που διοικεί»

Τζ. Καλημέρης: «Γιατί δεν έκανε πρωινό η Ευγενία Μανωλίδου»

«Είπα στον Λάτσιο ότι θα γίνει συνάδελφος με αυτούς που διοικεί»

«Όταν ρωτήθηκα για την συμμετοχή του Λάτσιου στο Dancing with the Stars, του είπα: Καλά, θα γίνεις συνάδελφος με αυτούς που διοικείς; Ηταν βέβαια κάτι πολύ καλό για τον ίδιο, γιατί απασχολήθηκε, ξέφυγε από την διαδικασία του διαζυγίου, της αλλαγής στην ζωή του και γύρισε σελίδα, ενώ και το πρόγραμμα έσκισε», δήλωσε ο Τζώνη Καλημέρης στο Super Star.

O κος Καλημέρης σχολίασε όλα ανεξαιρέτως τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Συγκεκριμένα είπε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είμαι από τους πρώτους που είχαν πει ότι ο Γρηγόρης δεν κάνει για πρωινό. Όταν μου τον είχαν πρωτο- φέρει ως επαγγελματικό ζευγάρι με την Ράνια Θρασκιά είπα ότι δεν μου αρέσει. Τώρα, σήμερ�� που μιλάμε, πιστεύω ότι ο Γρηγόρης πρέπει να ξαναγυρίσει σε αυτό που έκανε να παρουσιάζει θέματα, να μιλάει με τον κόσμο και να λειτουργεί πιο διαδραστικά. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί σταμάτησε ενώ ήταν ψηλά. Δεν έπρεπε να σταματήσει το πρωινό. Οφειλε να συνεχίσει παρά τα όσα προβλήματα υπήρχαν ή δεν υπήρχαν».

Για τους Καραμεροχαριτάτους: «Δεν μπορούσαν να διαχειρισθούν την περυσινή τους επιτυχία με την φετινή τους προσγείωση στα πράγματα, γι'αυτό αναζητούν ακόμη τις ισορροπίες».

Για τον Γιώργο Παπαδάκη: «Ο Παπαδάκης είναι το τοτέμ της ελληνικής τηλεόρασης. Το σωστό είναι να επιλέξει εκείνος πότε θα φύγει. Θα είναι άδικο να του πουν ότι φεύγει. Θα πρέπει να το πει ο ίδιος».

Για την Ελένη: «Δεν υπάρχει περίπτωση μία εκπομπή να είναι πρώτη για δέκα χρόνια. ‘Η δεν έχει αλλάξει κάτι, ή κάνει ένα καινούριο concept κάποιος άλλος και αυτός ο άλλος κερδίζει την μάχη της τηλεθέασης. Ριζικές αλλαγές δεν μπορεί να κάνει. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να κάνει η Ελένη infotainment. Ούτε μπορεί να συγκριθεί με το δίδυμο του Mega, το οποίο ούτως ή άλλως το θεωρώ πολύ φρέσκο. Θεωρώ ότι έχουν όλα τα φόντα να παραμείνουν και να μην αποτελέσουν απλά φωτοβολίδα».

Για τους Ράδιο Αρβύλα: «Οι Ράδιο Αρβύλα έχουν βρει ακριβώς τον σφυγμό του Έλληνα. Εγώ που δεν πολυβλέπω τηλεόραση, τους Ράδιο Αρβύλα δεν τους χάνω».

Για την Ευγενία Μανωλίδου: «Όλα τα πρόσωπα που διχάζουν τον κόσμο είναι απαραίτητα στην τηλεόραση. Σε αυτή την λίστα κατέχει κορυφαία θέση η Ευγενία Μανωλίδου. Δουλεύει πάρα πολύ. Εχει στοχοπροσήλωση και είναι πάρα πολύ καλή. Στον Ant1 θέλανε να γυρίσουν σελίδα στην ζώνη 10-1 και με την Ευγενία φοβήθηκαν ότι αυτό θα είναι πυροτέχνημα. Γι’ αυτό δεν έκανε πρωινό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top