Οι διάσημοι στέλνουν ευχές και το φιλί της αγάπης για το Πάσχα

Πρώτη στις προτιμήσεις η… Άνγκελα Μέρκελ!

Οι διάσημοι στέλνουν ευχές και το φιλί της αγάπης για το Πάσχα
Πάσχα σημαίνει χαρά, γιορτή, ελπίδα και αγάπη! Τι πιο λογικό, λοιπόν, να θέλει ο καθένας να δώσει το φιλί της αγάπης σε όσους αγαπά!

Η Μαρία Κορινθίου δίνει το φιλί της αγάπης στον σύζυγό της και την αγαπημένη της κορούλα της, Ισμήνη, η οποία είναι για αυτήν «η απόλυτη αγάπη».

Ο δημοσιογράφος Θέμης Μάνεσης, από την άλλη, εύχεται το Θείο Δράμα και η Ανάσταση του θεανθρώπου να φωτίσει… την Άνγκελα Μέρκελ: «Θα έδινα σε αυτήν το φιλί της αγάπης ελπίζοντας το Αναστάσιμο μήνυμα να ενεργοποιήσει εκείνο το κομμάτι του εγκεφάλου που έχει να κάνει με το Μέγα Έλεος».

Ο Θέμης Μάνεσης δεν είναι ο μόνος όμως που θέλει να φιλήσει με αγάπη τη γερμανίδα καγκελάριο. Ο… ανταγωνισμός έρχεται από τον Κώστα Καραφώτη, ο οποίος στέλνει στη Μέρκελ το φιλί της αγάπης συνοδευόμενο από τους στίχους του τραγουδιού του Τουρνά «Άνθρωπε αγάπα»: «Σε αυτό το φιλί θα έβαζα όλη την ενέργεια και τη δύναμή μου, να αλλάξει τρόπο σκέψης και να μας σεβαστεί ως έθνος».

Στα παιδιά όλου του κόσμου θα έστελνε το φιλί της αγάπης ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γοητευτικός ηθοποιός τονίζει χαρακτηριστικά ότι θα έδινε το φιλί της αγάπης «στο “χαμόγελο του παιδιού” με την ευρύτερη έννοια».

Τη φιλόζωη πλευρά της αποκαλύπτει με τις ευχές της η Άση Μπήλιου, η οποία εύχεται χαρά σε όλο τον κόσμο. Η ίδια, τονίζει ότι θα έδινε το φιλί της αγάπης σε ένα ζωάκι «γιατί αυτά είναι τα μόνα που δε σε απογοητεύουν σε αυτή τη ζωή.
​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top