Μια δολοφονία αλλά και ένας γάμος έρχονται στο ”Νησί”

Τι θα γίνει στα επόμενα (τελευταία) επεισόδια της σειράς;

Μια δολοφονία αλλά και ένας γάμος έρχονται στο ”Νησί”

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα τελευταία τρία επεισόδια του δημοφιλούς σήριαλ «Το νησί». Βέβαια, όσοι έχουν σπεύσει να διαβάσουν το βιβλίο της Βικτόρια Χίλσοπ ξέρουν, αλλά επειδή τα τηλεοπτικά σενάρια πάντα διαφοροποιούνται εν μέρει σε σχέση με τα συγγραφικά πονήματα, μην έχετε δεδομένο ότι γνωρίζετε απόλυτα τι θα συμβεί. Για αυτό όμως βρισκόμαστε και εμείς εδώ, να μάθετε πριν την προβολή των τελευταίων επεισοδίων της σειράς, που θα ρίξει αυλαία στο τέλος του μήνα.

Αυτό που πρωταγωνιστεί στα προσεχή επεισόδια είναι φυσικά η απελευθέρωση των λεπρών, που φεύγουν από την Σπιναλόγκα χάρη στο θαυματουργό φάρμακο. Κυρίως όμως, στην ιστορία μας η σημαντική εξέλιξη είναι η δολοφονία της Άννας από το χέρι του ζηλιάρη άνδρα της, που πάνω στην παραφορά του βάζει τέλος στην ζωή της. Όπως αναφέρει το «Tv Ζάπινγκ», αυτό θα κομματιάσει την πολύπαθη Μαρία, που όμως θα σφ��ξει ξανά τα δόντια και θα προχωρήσει μπροστά. Μάλιστα, ο Νίκος θα κάνει προσπάθειες να είναι μαζί της και μετά από λίγο θα τα καταφέρει, με αποτέλεσμα στο επόμενο επεισόδιο να έχουμε τον… γάμο τους.

Έτσι, μετά από ένα άκρως λυπητερό επεισόδιο με την δολοφονία της Άννας, έρχονται χαρές και πανηγύρια. Η Μαρία θα ντυθεί νύφη στο πλευρό του ανθρώπου που την έκανε καλά από την λέπρα και την κέρδισε σιγά – σιγά με τον χαρακτήρα και την αγάπη που της έδειχνε χωρίς να την πιέζει...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top