Ναταλία Γερμανού: «Έχουμε πάρει πράσινο φως για του χρόνου»

Αλλά «δεν έχουμε υπογράψει ακόμα»

Ναταλία Γερμανού: «Έχουμε πάρει πράσινο φως για του χρόνου»
Και του χρόνου θα συνεχιστεί το «Mες την Καλή Χαρά» και το «Chart Show». Όπως αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού στην κάμερα του “Πολύ Μπλά Μπλα”, «έχουμε πάρει το πράσινο φως από τον Alpha για να συνεχίσουμε για τέταρτη σεζόν το “Μες την Καλή Χαρά”, και το “Chart Show”. Δεν έχουμε υπογράψει τα συμβόλαια μας ακόμα, αλλά έχουμε δώσει τα χέρια με τους διευθυντές μας και είμαστε στις τελικές φάσεις των συζητήσεων».

Μετά απ΄αυτό, μπορεί να κοιμάται ήσυχη; «όσο ήσυχος μπορεί να είναι κανείς, τις εποχές που διανύουμε. Όλοι, όχι μόνο εμείς που εργαζόμαστε στην τηλεόραση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει εργαζόμενος αυτή τη στιγμή που να νιώθει ήσυχος».

Ωστόσο, τονίζει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, και ότι έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που βρίσκονται πάνω από εκείνη: «εγώ τουλάχιστον ως Ναταλία, έχω πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους τους οποίους συνεργάζομαι στον Alpha. Τους εμπιστεύομαι, και νομίζω ότι με εμπιστεύο��ται κι αυτοί. Τα έχουμε πάει πολύ καλά τα τελευταία τρία χρόνια. Ελπίζω να τα πάμε καλά και τα επόμενα».

Όπως είναι φυσικό, από τη νέα σεζόν θα γίνουν και οι απαραίτητες αλλαγές στην εκπομπή: «Κάποιες αλλαγές ως προς τις ενότητες και τη θεματολογία, θα υπάρξουν. Θα φρεσκάρουμε τις ενότητες για να μην βαριέται ο κόσμος. Θα την παρουσιάσουμε ανανεωμένη. Είναι 4η χρονιά και πρέπει να της κάνουμε ένα mini lifting. Όσον αφορά τώρα στα πρόσωπα, φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, αλλά και πάλι αυτό είναι κάτι που το αποφασίζει αποκλειστικά το κανάλι. Δεν το αποφασίζω εγώ. Φαντάζομαι ότι αν θέλουν να κάνουν κάτι πολύ δραστικό ή δραματικό, θα με ρωτήσουν. Θα μου πουν έχεις πρόβλημα να φύγει αυτός και να έρθει εκείνος;Αλλά όλα αρχίζουν και τελειώνουν ως απόφαση, στους ανθρώπους που έχουν και διευθύνουν αυτό το κανάλι».

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία της να δοκιμαστεί και σε κάτι διαφορετικό: «θα ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι άλλο. Θα ήθελα να κάνω ένα περίεργο παιχνίδι. Ας πούμε όταν έκανα το "Ραντεβού στα Τυφλά", περνούσα πολύ ωραία. Αλλά και ένα άλλο είδος παιχνιδιού μπορεί να μ΄άρεσε και να το έκανα καλά ίσως. Αυτό που σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω να κάνω είναι συνεντεύξεις, στην πιο βραδινή ζώνη. Αυτό είναι απωθημένο. Δεν έχω εκφράσει αυτή την επιθυμία στο κανάλι».

Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια εκτός τηλεόρασης; μην εκπλαγείτε αν σύντομα τη δείτε μαμά, αφού η παρουσιάστρια σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδάκι.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top