Προμόταρε on air τον Κρατερό η Καραβάτου

Η επικείμενη πρεμιέρα της εκπομπής του... στην δική της!

Προμόταρε on air τον Κρατερό η Καραβάτου

«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει», λέει η λαϊκή ρήση και η Κατερίνα Καραβάτου την έκανε πράξη και με το παραπάνω: διθυράμβους είχε σήμερα το «Κους Κους» για τον Κρατερό Κατσούλη και την νέα του εκπομπή που ξεκινά στον Σκάι. Ούτε στο ίδιο κανάλι να ήταν...

Αφορμή έψαχνε η παρουσιάστρια - σύντροφος του ηθοποιού να πει έναν καλό λόγο για τον καλό της και την βρήκε: κοτζάμ βίντεο με την συνέντευξη του Κρατερού Κατσούλη στο «Life» του Σκάι έπαιξε το «Κους Κους» και, μάλιστα, την ώρα που μας παρουσίαζε τα… gossip!

«Ετοιμαστείτε την Κυριακή, 26 Ιουνίου, να μάθουμε ποιες είναι οι ανδρικές υποθέσεις. Μέσα από την τηλεόραση του Σκάι, ο Κρατερός Κατσούλης θα δεχθεί για πρώτο καλεσμένο τον Σπύρο Παπαδόπουλο», ανέφερε η κοπέλα που έκανε το σπικάζ του βίντεο και μας «πάσαρε» την συνέντευξη Κατσούλη στο «Life».

Ε, μετά από ένα 2λπετο με Κρατερό, πήγε το βίντεο παρακάτω! Ναι, ναι, πραγματικό gossip είχε μετά και, για την ακρίβεια, θέμα της Espressoγια την νυν σύντροφο του Γιάννη Ολζιέρσκι... Να υποθέσουμε ότι το μεσημέρι της Δευτέρας η εκπομπή της Καραβάτου θα έχει θέμα για όσα θα δείξει την Κυριακή η εκπομπή του Κατσούλη; Ε, ναι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top