Όταν ο Τατσόπουλος ΠΑΓΩΣΕ την Ελένη: «Τι διάολο πήδ@μ@ θα είναι να πηγαίνεις…»

Ζήτησε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό: «Δεν έχω πάει με ένα εκατομμύριο γυναίκες»

​Ο Πέτρος Τατσόπουλος πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την περίφημη δήλωσή του, σχετικά με το ότι «πήγε με τη… μισή Αθήνα».

«Όταν είπες την ατάκα ότι “έχω πάει με τη μισή Αθήνα”, που πολλοί μπορεί να το λένε και να κάνουν πλάκα ή να το λένε και να μην το σκέφτονται πριν το πουν ή μπορεί να είναι κι ένα γεγονός. Αλλά όλοι ξέρουμε ότι όταν ένας λέει αυτή τη δήλωση, σίγουρα μετά έχει να γίνει… Σε απασχόλησε αυτό; Γιατί να το πεις; Καλ�� έκανες και το είπες και δεν με νοιάζει αν ισχύει», ήταν το αρχικό σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε με τη σειρά του: «Το λέω πρώτη φορά: Είπα ψέματα και διαπίστωσα κιό��ας ότι είμαι ο πρώτος Έλληνας που είπε ψέματα σε αυτό το θέμα. Έχετε ακούσει κανέναν Έλληνα να λέει αυτή τη φράση; Κανένας, ήμουν ο πρώτος. Γι’ αυτό ασχολήθηκε η επιστήμη.

Κάλεσαν ημερίδες, συμπόσια, από το τεχνολογικό ινστιτούτο της Μασαχουσέτης είχαν έρθει άνθρωποι για να δουν αν αυτό είναι εφικτό. Αν, δηλαδή, πηδ… με την ταχύτητα του φωτός, 300.000 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο, προλαβαίνεις τη μισή Αθήνα;

Ένα εκατομμύριο γυναίκες. Βγήκε ότι δεν προλαβαίνεις. Άσε που τι διάολο πήδ@@μα θα ήταν να πηγαίνεις με την ταχύτητα του φωτός. Είπα ψέματα, ντρέπομαι φρικτά. Για όλη μου τη ζωή θα σέρνουνε γιατί είπα μία μαλ…α. Ζητάω συγγνώμη από τον σοφό και φιλαλήθη λαό για το ψέμα που είπα. Πήγα με αισθητά κατώτερες από ένα εκατομμύριο γυναίκες. Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει αυτή τη μαλ…α; Είδα ότι πίστευες ότι είχα πει αλήθεια, αλ��ά όχι, είπα ψέματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top