Ηχηρό ράπισμα η απόφαση του δικαστηρίου για την αγωγή της Σπυροπούλου σε Λιάγκα-Σταμάτη

Ψυχρολουσία για την παρουσιάστρια του Alpha-Δείτε πόσα θα πάρει τελικά από τα 500.000 ευρώ που ζητούσε

Παρασκευή μεσημέρι εκδόθηκε η απόφαση για την αγωγή που είχε κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη, ζητώντας 250.000 ευρώ από τον καθένα για ηθική βλάβη.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η παρουσιάστρια του Alpha είχε κάνει αγωγή στην Σ. Σταμάτη για τα σχόλια που είχε κάνει η δεύτερη αναφορικά με τις απολύσεις από τον Alpha.

Στον Γιώργο Λιάγκα από την άλλη, είχε κάνει αγωγή επειδή ο παρουσιαστής είχε πει στην εκπομπή ότι η κ. Σπυροπούλου κυκλοφορεί με bodyguards.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, το δικαστήριο αποφά��ισε πως τα όσα είπε η Σάσα Σταμάτη «στον αέρα» είναι αληθή, δέχτηκε πως η Κ. Σπυροπούλου απομάκρυνε πολλούς συνεργάτες της από τον Alpha, και έτσι αθώωσε την Σάσα Σταμάτη, ζητώντας από την Κ. Σπυροπούλου να καταβάλλει 1.000 ευρώ στο δικηγόρο της Σάσας Σταμάτη για δικαστικά έξοδα.

4314_ARIS_KAVATZIKIS_SASA_STAMATI_GIORGOS_LIAGAS_27102015.jpg
Για τον Γιώργο Λιάγκα η δικαστική απόφαση αναφέρει πως εν τέλει θα της καταβάλλει 8.000 ευρώ (από τα 250.000 που ζητούσε).

Αν από τα 8.000 αφαιρέσει κανείς τα 1.000 ευρώ που πρέπει να καταβάλλει η παρουσιάστρια στη Σάσα Σταμάτη αλλά και τα 1.200 ευρώ για το δικαστικό ένσημο από το ποσό της αγωγής, το δικαστήριο κοστολόγησε την ηθική της βλάβη σε μόλις 5.800 ευρώ.

Μάρτυρας για την Σάσα Σταμάτη και τον Γιώργο Λιάγκα, ήταν η αρχισυντάκτρια του «Πρωινού», Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία όταν ρωτήθηκε αν ο παρουσιαστής έχει την δύναμη να απολύει κόσμο, απάντησε στο δικαστήριο:

«Φυσικά και έχει τέτοια δύναμη. Αν ο παρουσιαστής δεν μπορεί να συνεργαστεί με κάποιο, τότε δίνεται χρόνος το πολύ μέχρι το τέλος της σεζόν για να φύγει, ή μετακινείται σε άλλη εκπομπή(…)Στα 27 χρόνια που είμαι δημοσιογράφος, δεν έχω δει ποτέ να φεύγουν μέσα σε μια σεζόν, τόσα άτομα μέσα από μια εκπομπή».

6964_STAMATI_LIAGAS_KAVATZIKIS_10102015.jpg

Μάρτυρας για την Κ. Σπυροπούλου, ήταν ο γενικός διευθυντής του Alpha, ο οποίος είπε για τα λεγόμενα του Γ.Λιάγκα:

«Εκείνη την ημέρα έτυχε να δω την εκπομπή του και τον άκουσα να λέει ότι η Κ.Σπυροπούλου “είναι ένα κοριτσάκι που κάποιοι την πληρώνουν και της βάζουν και bodyguards και καλά κάνουν και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση τους”. Εγώ έχω βγει με την κυρία Σπυροπούλου και εκτός καναλιού για λόγους δουλειάς και δεν την έχω δει ποτέ να κυκλοφορεί με bodyguards».

8028_KONSTANTINA_SPIROPOYLOY_9102016.jpg

Και πρόσθεσε:

«Όταν κάποιος βγαίνει και λέει τέτοια πράγματα στον κόσμο, δημιουργείται μια άποψη ότι η Κ. Σπυροπούλου είναι χαμηλής ηθικής. Η κ. Σπυροπούλου είναι υπάλληλος του σταθμού όχι διοικητικό στέλεχος. Υπάρχει σύστημα αξιολόγησης στον σταθμό, δεν απολύει ο παρουσιαστής».

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε αν η Σπυροπούλου τελείωσε μισή ώρα νωρίτερα την εκπομπή επειδή δεν της άρεσε το συγκρότημα που είχε κλείσει η ομάδα της για το τέλος της εκπομπής, απάντησε:

«Δεν θυμάμαι να έχει γίνει κάτι τέτοιο» ωστόσο λίγο μετά πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε αν είναι σίγουρος γι΄αυτό που λέει:

«Νομίζω κάτι θυμάμαι. Αυτό όμως που περιγράφετε, μπορεί να έγινε στην εκπομπή της κας Σπυροπούλου, αλλά έγινε για λόγους ανωτέρας βίας. Όχι επειδή δεν της άρεσε το συγκρότημα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top