«Ζωή μου»: Ο Κώστας ανακοινώνει στη Δήμητρα ότι θα φύγει για το Παρίσι

Συντονιστείτε στις 15.25 στο Star!

Καθηλωτικό είναι το σημερινό επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 15.25 από τη συχνότητα του Star!

Ο Κώστας ανακοινώνει στη Δήμητρα ότι θα φύγει για το Παρίσι και χωρίς να το αντιληφθεί, τον ακούει η Ζωή, που κλείνεται στον εαυτό της απαρηγόρητη.

Ο Πέτρος, βλέποντας τη Ναταλία να ξανασμίγει με τον Χρήστο, δεν αντέχει και τελείως αυθόρμητα παίρνει την πρωτοβουλία και την φιλάει. Ο Μάνος, προσπαθώντας να αποφύγει να πραγματοποιήσει τη νέα εξωφρενική απαίτηση του Ηλία, σχετικά με τον άνθρωπο που δίνε�� πληροφορίες, τού αντιπροτείνει να προσπαθήσουν να τον μπλοκάρουν με νόμιμο τρόπο, αποκαλύπτοντας το ξέπλυμα χρήματος που κάνει.

Η Μάνια προσπαθώντας να ξεφύγει από τις απειλές του επιστάτη, βάζει άνθρωπο να βρει τα σκοτεινά σημεία στο παρελθόν του, ώστε να μπορέσει κι εκείνη να τον εκβιάσει. Η Πάολα αποφασίζει να επιστρέψει δυναμικά στον εθελοντισμό και ζητά τη βοήθεια του Αντώνη για να καταφέρουν να συγκεντρώσουν χρήματα για τις οικογένειες που υποφέρουν.

Ο Θέμης συναντάει τον Πάνο και του δίνει πληροφορίες για τη δουλειά με τα λύματα, ενώ η Νίνα συναντά τη Δήμητρα και της ζητά να την αφήνει να πηγαίνει να βλέπει την εγγονή της…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top