«9 Μήνες»: Ο Αντρέας ξυπνάει από εφιάλτη και βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα μέσα στο κελί του

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:45, στη σειρά του Star

Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:45, από το Star.

Ο αρχηγός της συμμορίας που σκότωσε τον Σωκράτους, δίνει εντολή να βρεθεί το συντομότερο ο μικρός Οδυσσέας.
Η Έλσα υποδέχεται με συγκίνηση τον Μάνο που επιστρέφει επιτέλους γερός και δυνατός στο σπίτι του. Την ίδια ώρα, η Σοφία καταστρώνει το σχέδιό της β��σει του οποίου θα τον καταστρέψει. Η Εύα ξαφνιάζεται με την επίσκεψη της Μάρθας και πολύ περισσότερο όταν εκείνη τη βεβαιώνει πως θα κάνει τα πάντα για να τη βγάλει από την κλινική.

Η Δάφνη ενημερώνει τον Αντρέα πως κάνει τα πάντα για να ανακτήσει τα χαμένα mail του Αχιλλέα, εκείνος όμως επιμένει να μην το κάνει, τουλάχιστον για χάρη του Οδυσσέα.

Ένας άντρας από τη συμμορία, ζητάει πληροφορίες από μία γειτόνισσα του Σωκράτους, για τον μικρό. Την ίδια στιγμή, ο Σερέτης δεσμεύεται απέναντι στον Υπουργό, ότι θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί η πατέντα, το συντομότερο. Η Κρίστη λέει στην Άννα πως δεν πρόκειται να αφήσει την Ηρώ να κάνει κουμάντο στη ζωή της, τώρα που θα παντρευτεί τον Άλκη, δίνοντας την εντύπωση πως τη ζηλεύει.

Ο Διαμαντίδης λέει στον Άλκη τα σχέδιά του, ότι τον προορίζει για τον νέο Πρόεδρο της Κύπρου, και του ζητάει να συναντηθεί με την Κρίστη, προκειμένου να την κάνει να τον συμπαθήσει. Ο γιατρός ενημερώνει τον Κυριάκο πως οι εξετάσεις του είναι τέλειες και σύντομα θα μπορέσει να γίνει πατέρας. Ο Κυριάκος τρελαίνεται από τη χαρά του, αλλά δεν αποκαλύπτει στη Μαρίνα τα νέα.

Η Μάρθα προειδοποιεί τον Πέτρο πως, αν δε βγάλει την Εύα από την κλινική, θα τη βρει απέναντί του. Εκείνος όμως δεν κάμπτεται και επιμένει στην απόφασή του να την αφήσει φυτό για την υπόλοιπη ζωή της.

Η Μαρίνα ολοκληρώνει τον πίνακά της, χωρίς να έχει αντιληφθεί τον Κυριάκο, που την παρακολουθεί μισοκρυμμένος. Ο Μάνος λαμβάνει άλλο ένα απειλητικό μήνυμα στον υπολογιστή του και νομίζει πως είναι ένα παιχνίδι του Κυριάκου. Η Κρίστη λέει στην Έλσα πως δε θα είναι εκείνη κουμπάρα και η Έλσα απογοητεύεται, καθώς πιστεύει πως ο Άλκης την κάνει ό,τι θέλει.

Η Δάφνη βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με τον Οδυσσέα, όταν δέχεται την απροσδόκητη επίσκεψη του Σερέτη, που την ενημερώνει πως το Υπουργείο τον πιέζει για να βρεθεί η πατέντα του Σωκράτους το συντομότερο. Ο Οδυσσέας κρυφακούει, και τρομάζει. Την ίδια ώρα, οι άντρες της συμμορίες έχουν μπει στο σπίτι του Σωκράτους, και βρίσκουν τα χαρτιά υιοθεσίας του Οδυσσέα.

Ο Αντρέας ξυπνάει από εφιάλτη και βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα μέσα στο κελί του. Ο Άλκης και η Κρίστη δειπνούν σε πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα, όταν το κουδούνι χτυπάει κι έρχεται ο Διαμαντίδης. Ο Μάνος, νομίζοντας πως ο Κυριάκος κρύβεται πίσω από τα απειλητικά μηνύματα που λαμβάνει, παίρνει από την ντουλάπα του ένα όπλο, και φεύγει.

Η Έλσα προσπαθεί να πει στη Μαρίνα τα νέα του Μάνου, και ξαφνιάζεται με την αποφασιστικότητα της μητέρας της, που φαίνεται να τον έχει βγάλει οριστικά από τη ζωή της. Ο Κυριάκος, που κρυφακούει, δείχνει βαθιά ικανοποιημένος. Ο Διαμαντίδης εκφράζει τη χαρά του στην Κρίστη, που δέχτηκε να γίνει κουμπάρος της και της δίνει ένα πανάκριβο περιδέραιο… Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top