Τσικρίκα: «Απαράδεκτο που ο Πολάκης διάλεξε φωτογραφία με νεκρή συνάδελφό μου»-ΒΙΝΤΕΟ

Όλα όσα είπε η δημοσιογράφος για την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού υγείας

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν το μεσημέρι της Τρίτης, η Κατερίνα Τσικρίκα.

Η δημοσιογράφος του Αlpha, έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών μιας και η αιχμηρή ερώτησή της στον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ έγινε βασικό θέμα σε όλα τα δελτία ειδήσεων, τις ενημερωτικές εκπομπές καθώς και στο διαδίκτυο.

Η θύελλα που ακολούθησε μετά την πρωτοφανή προσωπική επίθεση σε βάρος της δημοσιογράφου από τον Παύλο Πολάκη, προκάλεσε και πολιτικό ''σεισμό''.

Η Ευαγγελία Τσικρίκα μιλώντας νωρίτερα στα star.gr σχολίασε την φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Δεν πρόκειται για φωτομοντάζ. Είναι φωτογραφία από την πρόσφατη δεξίωση τον Ιούλιο στο Προεδρικό Μέγαρο» και πρόσθεσε: «Ο κ. Πολάκης έχει μια στρατηγική να πολεμά απέναντι σε πράγματα που δεν του αρέσουν. Ο καθένας κρίνεται. Εγώ δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τον κ. Πολάκη».

Λίγη ώρα αργότερα όταν βρέθηκε απέναντι από την παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σχολιασμό που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην εθιμοτυπική φωτογραφία δημοσιογράφων με τον (τότε) πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά...

Μάλιστα, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την στεναχώρησε: «Είναι αστείο. Αυτή είναι μια φωτογραφία που τραβήχτηκε τα Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μαξίμου. Την ονόμασα οικογενειακή φωτογραφία όχι γιατί είναι μέλος της οικογένειας ο κ. Σαμαράς, αλλά γιατί όλοι οι συνάδελφοι είμαστε μια οικογένεια» και πρόσθεσε: «Μέσα σε αυτή είναι και η Κατερίνα η Γκίκα που δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ήταν πολύ καλή μου φίλη. Αν υπήρχε κάτι για το οποίο στεναχωρήθηκα ήταν αυτό. Με ενόχλησε. Πραγματικά το θεωρώ απαράδεκτο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top