Stereo Soul: Αποκάλυψαν τι συνέβη στο πλατό του Χ Factor όταν η Νωαίνα έδειξε τα οπίσθιά της!

Ποιον θα ήθελαν εκείνοι για νικητή του talent show;

Stereo Soul: Αποκάλυψαν τι συνέβη στο πλατό του Χ Factor όταν η Νωαίνα έδειξε τα οπίσθιά της!

Συνέντευξη στο People έδωσαν οι «Stereo Soul», το συγκρότημα από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη που έφτασε μέχρι τον τελικό του X Factor.

Τα δύο αγόρια, ο Παναγιώτης και ο Μπράντλεϊ αποκάλυψαν τι συνέβη στο πλατό όταν η Νωαίνα έδειξε τα οπίσθιά της on camera, αλλά και ποιον θα ήθελαν εκείνοι για νικητή του show.

Resizer.jpg
«Μιλούσαμε με την Ευαγγελία Αραβανή και δεν καταλάβαμε τι ακριβώς έγινε, μέχρι που είδαμε τους συνεργάτες του σόου να αντιδρούν σαστισμένοι. Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος η Νωαίνα και δεν έχω καταλάβει ακριβώς τα κίνητρά της. Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε, γιατί είναι σε tour με την Πέγκυ Ζήνα. Θα βρεθούμε το φθινόπωρο ελπίζω. Είναι κρίμα πάντως αν το συμβάν επηρέασε την πορεία της στο σόου» ανέφερε ο Παναγιώτης και ο Μπάντλεϊ πρόσθεσε: «Δεν είμαι σίγουρος αν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση για το φεμινισμό, αλλά νομίζω ότι τελικά ήταν αστείο».

Όσο για το ποιον θα ήθελαν εκείνοι να είναι ο νικητής του X Factor;

«Ο καθένας ήταν διαφορετικός. Μου αρέσει πολύ η φωνή της Τάνιας και Πιλάτος Κουνατίδης ως λαϊκός τραγουδιστής. Μου άρεσε πολύ το στιλ της Νωαίνας και του Ίαν Στρατή. Είναι δύσκολο να διαλέξω έναν, για να είμαι ειλικρινής» ανέφερε ο Μπράντλεϊ.

«Ή την Τάνια ή τον Ίαν» πρόσθεσε ο Παναγιώτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top