Η Ρούλα Κορομηλά «επιστρέφει» στο «Εpsilon»-Τι ανέφερε ο Μένιος Φουρθιώτης

«Θα καθίσουμε εδώ τετ-α-τετ»

Η Ρούλα Κορομηλά «επιστρέφει» στο «Εpsilon»-Τι ανέφερε ο Μένιος Φουρθιώτης

​Περίπου δυο εβδομάδες πέρασαν από την ξαφνική λήξη της συνεργασίας της Ρούλας Κορομηλά με το κανάλι «Εpsilon».

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η έξοδος της παρουσιάστριας από το κανάλι του Περιστερίου μόνο φιλικά δεν έγινε, καθώς λίγο πριν την τελευταία της εκπομπή στη Σύρο, ο σταθμός έβγαλε ανακοίνωση όπου έλεγε πως η Ρούλα αποτελεί παρελθόν για τον σταθμό.

Στη συνέχεια, η Κορομηλά με εξώδικό της στο κανάλι αλλά και με επίσημη μακροσκελή ανακοίνωση πέρασε στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας ότι με τρόπο επιτακτι��ό και απειλητικό, η διοίκηση του «Espilon» προσπάθησε να της επιβάλλει ως συμπαρουσιαστή στη Σύρο τον Μένιο Φουρθιώτη. Παράλληλα στην ανακοίνωση της έκανε λόγο και για χρηματικές οφειλές του σταθμού τόσο στην ίδια όσο και στους συνεργάτες της.

Στην σημερινή του εκπομπή, ο Μένιος Φουρθιώτης αποκάλυψε πως αύριο το βράδυ στις 23:30 θα κάτσει τετ-α-τετ με την Ρούλα Κορομηλά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«"Αποκαλυπτικά" εκτάκτως για μια συνέντευξη μιας πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας που θα συζητηθεί. Αύριο λοιπόν θα καθίσουμε εδώ τετ-α-τετ στις 23:30 για να λυθούν όλες σας οι απορίες! Βάζουμε φωτιά στο πλατό του Αποκαλυπτικά και υποδεχόμαστε την Ρούλα Κορομηλά».

Ωστόσο περίπου 20 λεπτά μετά την προαναγγελία που έκανε πολλούς να πιστεύουν πως η Κορομηλά όντως επιστρέφει στο «Εpsilon», ο Μένιος Φουριώτης διευκρίνισε πως...θα δείξει σε επανάληψη τη συνέντευξη που του είχε δώσει η Ρούλα στα «Αποκαλυπτικά» στις αρχές τις συνεργασίας τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top