ΔΕΙΤΕ ποια δημοσιογράφος έφυγε από τα MAD γιατί δεν της άρεσε η θέση της!

«Τι δουλειά έχω εγώ με τις Ρουβίτσες;»

ΔΕΙΤΕ ποια δημοσιογράφος έφυγε από τα MAD γιατί δεν της άρεσε η θέση της!

Πυρ και μανία έγινε στα βραβεία MAD γνωστή δημοσιογράφος, η οποία παρακολούθησε τη βραδιά εν εξάλλω επειδή η θέση που την έβαλαν ήταν… πίσω και δίπλα στις Ρουβίτσες!

«Πώς σου φάνηκαν χθες τα MAD VMA; Ήσουν κι εσύ…», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την καλεσμένη της Τζώρτζια Συρίχα και εκείνη άστραψε και βρόντηξε.

«Κοίταξε, μου άρεσε πάρα πολύ η διοργάνωση. Πρέπει να σου πω ότι εκεί πέρα που καθόμουν δεν έβλεπα τίποτα! Θα παρακαλούσα πάρα πολύ την επόμενη φορά να μη μου στείλετε πρόσκληση εάν με βάλετε στην είσοδο μαζί με τις Ρουβίτσες! Όχι ότι δεν τις αγαπάω τις Ρουβίτσες, αλλά τι δουλειά έχω εγώ με τις Ρουβίτσες;», είπε η διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού «YOU», που, μάλλον, νόμιζε ότι θα έπρεπε να καθίσει στο VIP, με τους καλλιτέχνες, τα στελέχη των δισκογραφικών και τους celebrities.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε η ίδια, λες και ήταν η μόνη εργαζόμενη σε μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στη βραδιά, «ένας δημοσιογράφος καλείται για να είναι μες στα δρώμενα, εκεί που γίνονται όλα. Διαφορετικά δεν υπάρχει κανένας λόγος για να τον καλέσουν».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλη η showbiz στα βραβεία MAD! ΔΕΙΤΕ τι φόρεσαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κορίτσια το έκανε πρώτη η Τζολί: Οι εμφανίσεις στα βραβεία MAD που κάτι μας θύμισαν

AΥΤΟΙ είναι οι μεγάλοι νικητές των MAD Video Music Awards- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Η συγκλονιστική φωτογραφία του αδερφού του Παντελίδη μετά τη βράβευση στα MAD!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top