Η άγνωστη συνάντηση της Γαρμπή με την Βαλέρια Κουρούπη για το «Your Face Sounds Familiar»!

Ο διάλογος της τραγουδίστριας με την ηθοποιό που την μιμήθηκε

​Τη συνάντηση που είχε με την Καίτη Γαρμπή, για την οποία δεν γνώριζε κανείς και τα σχόλια που έκανε η τραγουδίστρια για την μίμηση στο «Your Face Sounds Familiar», αποκάλυψε η Βαλέρια Κουρούπη!

Η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή ως η ανιψιά του Ζάχου Δόγκανου στο «Εκείνες Κι Εγώ», μιμήθηκε τη δημοφιλή τραγουδίστρια στην πρεμιέρα του σόου, ερμηνεύοντας την μεγάλη της επιτυχία «Θα Μελαγχολήσω».

«Τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα έτυχε να δω σε ένα εμπορικό κέντρο την Καίτη Γαρμπή. Και παρόλο που ντρέπομαι πάρα πολύ να μιλήσω σε ανθρώπους που δεν ξέρω, την πλησίασα και της είπα “συγγνώμη που σας ενοχλώ, αλλά θέλω να σας πω ότι θα μεταμφιεστώ σε Καίτη Γαρμπή την Κυριακή”! Τα έχασε η γυναίκα!», λέει, στο περιοδικό «Ok!», η Βαλέρια και συνεχίζει: «όταν κατάλαβε ότι της μιλούσα για το “Your Face Sounds Familiar” μου είπε “να τα κάνεις όλα” και άρχισε να μου δείχνει τις χαρακτηριστικές κινήσεις που κάνει με το κεφάλι και το χέρι της»!

Μάλιστα, η Καίτη είχε και συμβουλές για την εμφάνιση: «”τα δόντια μου πώς θα τα κάνεις;” με ρώτησε. “Έχουν επιτελείο συνεργατών εκεί που φροντίζουν για τα πάντα” της απάντησα. “Και τι θα φοράς;” με ρώτησε. “Ένα άσπρο - ασημί φόρεμα” της είπα. “Περίεργο! Δεν το αγαπώ το λευκό”, σχολίασε. Ήταν τόσο γλυκιά και φιλική με έναν άνθρωπο που δεν ήξερε και το θεώρησα καλό οιωνό που την είδα πριν ξεκινήσει το σόου», προσθέτει η ηθοποιός.

Δείτε στο βίντεο την Βαλέρια ως Καίτη Γαρμπή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top