Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τώρα και ιέρεια της μόδας- Ρούχα με την υπογραφή της παρουσιάστριας!

Νέο επαγγελματικό εγχείρημα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τώρα και ιέρεια της μόδας- Ρούχα με την υπογραφή της παρουσιάστριας!
Η αγάπη της για τη μόδα είναι γνωστή! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε την απόφαση να δώσει το όνομά της σε μια συλλογή ρούχων.
01.jpg

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα. Με την έννοια ότι δεν έχω καημό να φορέσω μια τάση πριν ακόμη βγει. Θα έλεγα ότι το στυλ που έχω υιοθετήσει είναι μάλλον συγκεκριμένο και διαπνέεται από αρκετά έθνικ και μπόχο στοιχεία», λέει η παρουσιάστρια.

Κινητήριος δύναμη για να πάρει αυτή την απόφαση να κυκλοφορήσει μια κολεξιόν με την υπογραφή της ήταν πρωτίστως η επικοινωνία και η φιλία της με την σχεδιάστρια Christina Beautiful Life.

0222.jpg

Στα μέσα Μαϊου, το online shop www. christinabeautifullife.com, όπου θα μπορεί κανείς να αγοράσει τα κομμάτια με την υπογραφή της Σταματίνας θα είναι στον αέρα.

«Η συλλογή θα περιλαμβάνει συνολικά 15 κωδικούς που θα πωλούνται αποκλειστικά στο e-shop, ενώ οι περισσότεροι θα συνδυάζουν look μαμάς και κόρης. Επειδή είμαι και εγώ μητέρα μου αρέσει πολύ να συνδυάζονται τα ρούχα μαμάς και κόρης. Βέβαια, πως μπορεί τα υφάσματα ή το σχέδιο στη γυναικεία και στην παιδική εκδοχή να είναι παρόμοια, όμως τα κοψίματα όπως στο μπούστο ή το μήκος των φορεμάτων θα είναι διαφορετικά, ώστε να είναι άνετα και ευκολοφόρετα από τα παιδιά».
0333.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top