Εταιρία media στην Ελλάδα ίδρυσε ο Τούρκος καναλάρχης που είχε συναντηθεί με τον Τσίπρα

Σκοπός η παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων και η παροχή υπηρεσιών οπτικοακουστικής μετάδοσης

​Πολύς λόγος είχε γίνει πριν μόλις μερικούς μήνες για τον Ατζούν Ιλίτζαλι, τον Τούρκο καναλάρχη (ιδιοκτήτη του TV8), του οποίου το όνομα είχε ακουστεί έντονα για την αγορά τηλεοπτικής άδειας.

Ο Ιλίτζαλι, που όπως έχει ήδη γράψει το star.gr έγινε γνωστός στην χώρα μας από την συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αχμέτ Νταβούτογλου στον αγώνα Τουρκίας - Ελλάδας στην Τουρκία, ίδρυσε τον Ιανουάριο την δική του εταιρία media στη χώρα μας!

αρχείο λήψης.jpg

Πρόκειται για την «Acun Medya Ανώνυμη η Εταιρεία Παραγωγής Τηλεοπτικών Προγραμμάτων» με σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων την παροχή υπηρεσιών οπτικοακουστικής μετάδοσης.

Resizer.jpg
Όπως βλέπετε και στο έγγραφο που δημοσιεύουν οι typologies, στο πρώτο Δ.Σ. της εταιρείας συμμετέχουν ο Άγγελος Χριστόπουλος ως διευθύνων σύμβουλος, ο Ατζούν Ιλίτζαλι ως πρόεδρος και ο Εμπρού Ατασάβ Ταχράνσι ως Αντιπρόεδρος. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 24.000 ευρώ, απέχοντας κατά πολύ από τις απαιτήσεις του νόμου για την διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top