Τι δείχνουν τα προγνωστικά για την Ελλάδα μετά την πρώτη πρόβα στην Eurovision!

Σε μία εβδομάδα διαγωνίζονται για μια θέση στον τελικό οι Argo

​«Κόκκινο» χτυπάει η αγωνία στη Στοκχόλμη καθώς, σε μία εβδομάδα, την Τρίτη, 10 Μαΐου, οι Argo θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό της Eurovision. Τα προγνωστικά, πάντως, εξακολουθούν να μην είναι ευνοϊκά, α��όμα και μετά την πρώτη πρόβα του συγκροτήματος.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι Argo έκαναν την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή του «Globe Arena» το πρωί της Δευτέρας, παρουσιάζοντας το «Utopian Land» ντυμένοι στα λευκά, με ποντιακή λύρα, νταούλι και χορό, ενώ τα χρώματα εναλλάσσονταν μεταξύ του κόκκινου και του χρυσού.

Αν και τα σχόλια μετά την πρόβα ήταν θετικά, τα προγνωστικά συνεχίζουν να θεωρούν πως η Ελλάδα δεν θα προκριθεί φέτος στον τελικό του διαγωνισμού! Αναλυτικότερα, η χώρα μας καταλαμβάνει την 13η θέση του α’ ημιτελικού, ενώ οι δέκα χώρες που εκτιμάται ότι θα περάσουν στην μεγάλη βραδιά είναι οι Ρωσία, Αρμενία, Μάλτα, Κροατία, Τσεχία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Αζερμπαϊτζάν, Κύπρος και Ισλανδία.

Μάλιστα, η Ρωσία, εκτός από φαβορί του ημιτελικού, θεωρείται και η πιθανότερη νικήτρια της φετινής διοργάνωσης, αφήνοντας πίσω της την Γαλλία και την Σουηδία, που συμπληρώνουν την τριάδα.

Σε περίπτωση που τα προγνωστικά διαψευσθούν και η Ελλάδα προκριθεί στον τελικό, τα γραφεία στοιχημάτων την κατατάσσουν 37η, σε σύνολο 42 χωρών, ενώ, πριν την πρόβα, την ήθελαν στην 33η θέση.

Πάντως, οι Argo, που θα κάνουν τη δεύτερη πρόβα τους την Παρασκευή, στην τελευταία τους συνέντευξη πριν αναχωρήσουν για Στοκχόλμη, δήλωσαν αισιόδοξοι και τόνισαν ότι με την εμφάνισή τους θα διαψεύσουν τα προγνωστικά!

Δείτε στο βίντεο πλάνα από την πρώτη πρόβα των Argo στη σκηνή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top