Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»: η Εύα εκβιάζει τον Πέτρο για να μείνει μαζί της

Συντονιστείτε στις 17:50 στο Star

Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»: η Εύα εκβιάζει τον Πέτρο για να μείνει μαζί της

​Ένα επεισόδιο γεμάτο εξελίξεις και απρόοπτα θα είναι το σημερινό της σειράς «9 ΜΗΝΕΣ» που θα προβληθεί στο Star μόλις το ρολόι δείξει 17:50!

Υπόθεση επεισοδίου

Ο Αχιλλέας δέχεται με χαρά την πρόσκληση για το τραπέζι και προτρέπει τον Αντρέα να του κάνει γρήγορα εγγόνι, προκειμένου η γυναίκα του να πάψει να ασχολείται με το κύκλωμα. Μετά από τη διαφυγή της, η Έλσα καταφεύγει στον χώρο του Άρη. Η Κρίστη ενημερώνεται από τις ειδήσεις για την επίθεση κατά του Διαμαντίδη και τρελαίνεται. Η Δάφνη εκφράζει τη βεβαιότητά της πως η Φωτεινή είχε σχέση με κάποιον από το κύκλωμα των τοκογλύφων. Η Μάρθα, από την άλλη, της ανακοινώνει την απόφασή της να αποσυρθεί από την έρευνα.

Η Εύα ακούει τη Ντορέτα να δίνει οδηγίες για το μωρό από το τηλέφωνο. Η Κρίστη ζητάει από τον Άλκη να συναντηθούν. Την ίδια ώρα, ο Άρης είναι έτοιμος να προδώσει την Έλσα για να ελαφρύνει τη θέση του. Η Κάτια μιλάει στη Μαρίνα με αποθαρρυντικά λόγια για τις απόψεις του Μάνου πάνω στις σχέσεις. Την ίδια στιγμή, ο Μάνος ακούει στο ραδιόφωνο για τη σύλληψη του Άρη Σταματίου. Η Κρίστη παρακαλεί τον Άλκη να πείσει τη Χαρά ώστε να ζητήσει από τον πατέρα της να μην αναγνωρίσει την Έλσα ως συνεργό του Άρη εναντίον του. Ο Άλκης ζορίζεται, αλλά της υπόσχεται πως θα προσπαθήσει. Η Εύα εκβιάζει τον Πέτρο πως, αν δε μείνει μαζί της, θα καταδώσει τα στοιχεία του σκοτεινού παρελθόντος του. Στην αγωνία της να ξεφύγει από την Αστυνομία, η Έλσα, κατευθύνεται προς την Πάφο. Ο Μάνος προσπαθεί να βρει τον τρόπο να πει στη Μαρίνα τις υποψίες του πως η Έλσα εμπλέκεται στην απόπειρα ληστείας, όταν δύο αστυνομικοί χτυπάνε την πόρτα τους. Η Μαρίνα καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο Άρης την κατονόμασε ως συνεργό του στην απόπειρα κατά του Διαμαντίδη.

Η Δάφνη προσπαθεί να σπάσει τον κωδικό του μενταγιόν, όταν μπαίνει ο Αντρέας. Η Έλσα καταφεύγει στο σπίτι της Άντρης στην Πάφο, αλλά η Αστυνομία προλαβαίνει και τις φοράει τις χειροπέδες. Ο Άλκης ζητάει από τη Χαρά να μεσολαβήσει ώστε ο πατέρας της να μην αναγνωρίσει την Έλσα. Εκείνη αντιδράει. Ωστόσο, ζητάει από την Κρίστη να συναντηθούν, κρυφά από τον Άλκη. Η διευθύντρια του ιδρύματος ενημερώνει τη Μάρθα πως η κατάσταση της Ελπίδας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο Αντρέας νιώθει πως η Δάφνη του κρύβει κάτι σοβαρό. Είναι άλλωστε επηρεασμένος από την κουβέντα του με τον Αχιλλέα, για το θέμα του παιδιού, στο οποίο η Δάφνη αρνείται κατηγορηματικά, λέγοντας πως έχει άλλες προτεραιότητες. Η Μαρίνα και ο Μάνος δίνουν κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα, την ώρα που καταφθάνει και η Έλσα με το περιπολικό. Η Άντρη επικοινωνεί με τη Ντορέτα και της ζητάει να την ενημερώνει για τις εξελίξεις στην υπόθεση της εγγονής της. Η Μαρίνα ζητάει από την Εύα να ειδοποιήσει τον Πέτρο για την υπεράσπιση της Έλσας. Η Χαρά λέει στην Κρίστη πως θα πείσει τον πατέρα της να μην αναγνωρίσει την Έλσα, με το αντάλλαγμα να παντρευτεί

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top