«Έβρεξε» μπηχτές στο «Your Face Sounds Familiar»: Τα έβαλε με τον Μουζουράκη ο Φιλιππίδης

Παρατήρηση έκανε στους παίκτες ο Σταμάτης Φασουλής

«Έβρεξε» μπηχτές στο «Your Face Sounds Familiar»: Τα έβαλε με τον Μουζουράκη ο Φιλιππίδης

«Καρφί» για... τον Πάνο Μουζουράκη, τον οποίο υποδύθηκε ένας από τους παίκτες, πέταξε ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια του «Your Face Sounds Familiar»! Λίγη ώρα μετά, ο Σταμάτης Φασουλής έκανε παρατήρηση στους celebrities για τον τρόπο με τον οποίο ψηφίζουν.

Ο Σταμάτης Φασουλής ξέσπασε με αφορμή μια δήλωση της Ματθίλδης Μαγγίρα, η οποία είπε πως «θα λάβω σοβαρά υπ’ όψιν μου ότι δεν με ψήφισε κανείς και εγώ την επόμενη δεν θα ψηφίσω κανέναν».

«Ένα παιχνίδι είναι εδώ, ένα παιχνίδι παίζουμε! Ούτε λεφτά θα πάρουμε, ούτε βραβεία υπάρχουν. Ακούγεται η φράση “το δίνω στη φίλη μου γιατί το αξίζει”… Σκέψου να έλεγα εγώ “το δίνω στον Όθωνα γιατί ξέρω τι αξίζει και μετά από τέσσερις εβδομάδες θα δείξει ότι είναι καλός”», ανέφερε ο κριτής και πρόσθεσε: «ξέρετε, αν δεν παραδεχθούμε τον αντίπαλό μας, δεν θα τον ξεπεράσουμε ποτέ!».

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Πέτρος Φιλιππίδης τα είχε βάλει, όχι με παίκτη, αλλά με έναν από εκείνους που… μιμήθηκαν!

Όταν ο Γιάννης Κρητικός υποδύθηκε τον Πάνο Μουζουράκη, ο κριτής πέταξε το «καρφί» του. «Η κορώνα στο τέλος ήταν καλύτερη από αυτή που κάνει ο Μουζουράκης. Ε έχει λίγο καλύτερη φωνή… ο Γιάννης εννοώ, από αυτόν που έκανε», είπε ο ηθοποιός, με την Μαρία Μπεκατώρου να έρχεται σε αμηχανία!

Δείτε στο βίντεο τις σπόντες των δύο κριτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ποιος κέρδισε το 2o live του «Your Face Sounds Familiar»

«Πυρά» στον Βαλάντη από το γιο του Πάριου: «Βλάχος, ατάλαντος, δεν ξέρει καν να μιλήσει»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top